tiistai 6. marraskuuta 2012

C8H10N4O2

Moroo!

Tänään oli vähän aikaisempi herätys, kello soi 02:10, juuen olisi yhtään halunnut jatkaa nukkumista.

Viime yö meni enemmän tai vähemmän reisille mutta ei silleen hyvällä tavalla. Yritin jo ajoissa ennen kasia nukkua mutta yläkerrasta kuulunut apinointi herätti minut ja pikaisen naapuripalaverin jälkeen olin niin kovilla kierroksilla että eihän siitä nukkumisesta mitään tullut.

Voitte siis varmaan arvata mitkä olivat fiilikset kun kello tuohon synkkään aikaan soi, keittiöön ja reissurepusta kofutabut naamaan ja vasta sen jälkeen normaalit aamutoimet. Varikolle taas ABC:n ylihintaisen kahvipisteen kautta ja aamu saattoi alkaa.

Vähän eri kuvio kuin eilen, kehä kolmoselle asti normaali pikavuororeitti Salon kautta mutta liikennettä oli niin vähän että olin Salossa hyvissä ajoin ja jouduimmepa jopa odottamaan loppumatkasta pysäkillä hetken että saimme lähteä eteenpäin.

Ai että oliko paska keli? No en minä tiedä, eikös talvella yleensä tuppaa satamaan lunta tai räntää? Eli ei kummempaa, "oli talvinen keli". Tuuli infernaalisesti ja räntää tuli vaakasuoraan, ei mitään erikoista.

Kentälle, juoni oli taas se sama ykkösestä kakkoseen ja nyt kinkynä sivujuonena vielä länsisatamaankin. Satama alkaa olla jo aika hyvässä kuosissa, liikenneympyrät valmiina vaikka se ensimmäinen onkin ilmeisesti kutistunut pesussa. Ei sitä ainakaan liikenteelle ole suunniteltu, CAD:in näytöllä se on varmasti ollut kivan näköinen.

Kamppiin, vähän oli pakko yrittää ottaa nokosia mutta ei siitäkään oikein mitään tullut. Siispä apteekkiin ja aamulla loppuneiden tabujen tilalle täydennystä. Varsin käteviä lääkkeitä, ei tarvitse kitata sitä kahvia niin kovasti, saa aikaan itsellä sen että vessassa saisi juosta tiheällä aikataululla mikä ajohommassa on hieman haastavaa. Vähän nestettä ja pari-kolme tiivistettyä kahvikuppia tabletteina ja taas mennään.

Ennen Saloa alkoi väsyttämään silti aivan vietävästi, piti kuljettajan lämpösäätöäkin jo vetää huomattavan viileäksi jotta kohdunlämpöinen ilma ei lisäisi tuskaa. Autossa oli normaalit valot mutta kuskille veti pitkät päälle, onneksi olimme jo kohta Salossa joten sain pienen jaloittelutuokion. Pieni hyppäys ulos ja pari sanaa rahtiavun kanssa ja olin kuin uusi mies. Tuulilasista heijastui kuitenkin tuttu naama joten olin sinut itseni kanssa ja saatoin jatkaa.

Aika hyvin tultiin, oltiin Turussa aivan aikataulun mukaan. Ei kamalasti ollut matkustajia joten siinä oli yksi syy, toinen löytyi kivasti kulkevasta autosta. Ei siis tarvinnut aina kiihdyttäessä miettiä että mikäköhän päivä on matkanopeus taas kelattu.

Sellaista, aika raskas päivä ja piti ottaa pienet tirsat tuossa töiden jälkeen. Huomenna on vapaata, torstaina ja perjantaina on tämän viikon maanantain ja tiistain toisto sillä erotuksella että olen yksinään liikkeellä. Ainakin se on tällä hetkellä suunnitelma, äkkiähän nämä muuttuvat...

Näin, tuli juttua tänäänkin mutta huomisesta en osaa vielä sanoa. Palataan asiaan!


1 kommentti:

  1. Olen tehnyt paikkurissa sijaisuuksia, ja siinä on se hyvä puoli ettei tule kusihätää, kun ei ehdi mitään juomaankaan kuin ruokatunnilla.
    Käytäntö opettaa rahastuskoneen käyttöä. Tänään opiskelija halusi kahden vaihdon vaihtolipun ja vieläpä niin että määränpää ei ollut linjan lopussa. Virhelippuja tuli puoli repullista, ja vasta soitto Pusatec-ekspertille ratkaisi tilanteen. Siinä vaiheessa oltiin tietysti jo niin paljon myöhässä että vaihtolipun tarve alkoi olla kyseenalaista. Soittelemalla edestakaisin sain jatkoyhteyden vielä odottelemaan saapumistamme Turkuun, ja näin tuli taas yksi asiakas onnelliseksi. T.

    VastaaPoista