torstai 31. tammikuuta 2013

Apupyörillä

Moroo!

Tänään taas vain kahta linjaa jotka ovat tavallaan pari. Kauppatorista toiseen suuntaan ajellaan samalle päättärille joskin eri kautta ja toisessa päässä on eri päätepysäkit.

Pientä kutkutusta herätti aamulla listassa auton kohdalla ollut maaginen "3", tämähän siis tarkoitti että autossa on apupyörät! 14,5 metriä pitkä putki missä kelpaa mummojen matkustaa. Viimeinen akseli on aidosti ohjaava eli kääntyy ratin liikkeiden mukaan.

Onhan muuten kiva ajettava, onhan se pitkä joo ja sitä perän heittoa joutuu vähän miettimään kun ajelee mutta kulkee vakaammin ja on jotenkin rauhallisemman oloinen. Ja kääntyy tosi hyvin! Perä tosin pyrkii jyrkkään käännettäessä lakaisemaan tieltään liikennemerkit, jalankulkijat, pikkuautot ja kaiken muunkin.

Sen verran oli aamusta silmät ristissä että otin puupää sitten väärän ajosarjan mukaani matkaan. Viimeiset numerot, 0 ja 1, olivat eri järjestyksessä. Harmitti kun vielä oikein lappu kädessä tarkastin että kyllä se oikea on. Ei ollut. Piti soittaa tallille ja sain puhelimessa linjat, kilpinumerot ja lähtö- yms ajat joten oli helppo ajaa taukoon asti. Syömisen sijaan tukka putkella tallille hakemaan oikea lappu ja siinähän se taas sujui.

Huomenna on vuorossa kahta linjaa, tuttua kauraa jo ennestään koska näitä olen jo ajanut muutamana päivänä. Näillä näkymin minulla on vapaa viikonloppu, palataan huomenna asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti