perjantai 1. helmikuuta 2013

Taltta ei ole vasara

Alkuiltaa!

Siinä se loppui tämä viikko. 40 h meni rikki mihin pitää tietenkin olla tosi tyytyväinen, Ensi viikko näyttää vielä lyhyemmältä mutta se varmaankin vielä muuttuu.

Kiva työpäivä oli tänäänkin, erikoisuutena äiti lapsineen. Äiti antoi lasten juosta bussin kylkeä pitkin kun valuttelin sitä pysäkille. Molemmat pikku marakatit tunkivat naamansa kiinni etuoviin jonka seurauksena pidimme pienen tuijotuskilpailun siitä että avataanko ovet tällä systeemillä vai ei. Ei avattu, pärstät erkanivat ovista ja piltit pääsivät sisälle. Olin varmaan toykeä ja vaikka mitä mutta tällä kelillä auto heilahtaa pysäkillä komeasti 10 - 20 cm sivusuunnassa kun kumit tippuvat jonkun jääpolanteen päältä ja avatessa tekevät alussa aika nopean liikkeen. Sitten sen taas tiedetään kenen vika se on kun mamman pikku talttahammas menetti etuhampaansa ja muutenkin pärstä on tasaisen oloinen. No, se on sellaista, eihän lapsille saa mitään rajoja asettaa.

Mummot ovat hauskoja mitä nyt tänään yksi sai pari sydämenlyöntiä jäämään väliin. Hän puhui kännykkäänsä ja kuten arvata saattaa niin puhe on taatusti tarpeeksi voimakasta. Olin juuri lähtenyt pysäkiltä ja takaa kuuluu "JAAETTÄMITENKÄ!!!!????" tms. Olin puolikkaan sekunnin varma että nyt siellä juoksee kadulla vastasyntynyt päästään ovien välissä tai jotain muuta vähintään yhtä kauheaa on tapahtunut. Onneksi pikainen vilkaisu peiliin paljasti asian olevan kunnossa.

Siinä sitä tuli sahailtua samaa linjaa koko päivä, kiva kun tulee toistoa niin alkaa sujumaan paremmin ja eri risteysten ja pysäkkien omituisuudet alkavat jäädä mieleen. Kyllä tässä on niin paljon taas oppinut ajamisesta ja muutenkin että voi hyvää päivää. On se vaihe menossa missä alun huuman jälkeen tajuaa miten vähän osaa ja miten paljon on parannettavaa. Tästä on hyvä lähteä taas eteenpäin.

Nyt minulla on vapaata maanantaiaamuun asti, lähtö on taas 5:15 joten kello soi siinä neljän maissa. Sitä odotellessa. Palataan maanantaina asiaan!

Minä taustapeiliiin kun mummo kiljaisi:


2 kommenttia:

  1. Eiks oo kiva ku ei tarvi rahdin kans touhuta?

    VastaaPoista
  2. No älä! Läväytän perseeni aamulla penkkiin, käyn auton perällä ja tarvittaessa kusella päättäreillä ja se on siinä! Alkoi jo mennä hermot niiden Zalandon pakettien kanssa...

    VastaaPoista