maanantai 11. helmikuuta 2013

100 kg irtsareita

Päivää. Ilman pätkähdystä.

Hauska mutta pitkä päivä. Kakskerran lenkkiä ajeltiin vähän osana reittiä ja sieltä löytyikin päivän aiheet aivan kuin itsestään.

Lähtö oli tänään torilta jo viiden jälkeen ja takaisin varikolla olin noin viideltä, mukava 12-tuntinen päivä. Niin niitä aiheita... Kakskerran lenkki oli täysin hiekoittamatta mikä minulle on merkki siitä että nyt mennään erityisen varovaisesti, kai siellä olisi voinut vähän ripeämminkin mennä mutta minä ajan vähän enemmän varman päälle niin ei käy kuten seuraavassa arvoituksessa:

Mikä mies näyttää äärimmäisen vittuuntuneelta?
V: Mies joka on Kakskerrassa lähtenyt ajamaan firman pakettiautolla Harjattulan lenkkiä. Mielessä ajatus "vittu mä olen rattimies, Räikkönen ja Kankkunenkin on". Ajatus kenties katkesi kun firman paku liukui noin 1,5 metriä syvän ojan pohjalle kyljelleen. Ilme tuli kasvoille kun kännykkä kädessä katseltiin ojassa olevaa autoa ja soiteltiin töihin terveisiä.


Mutta kun on kiire! Pitää ajaa kovaa, sitten on nopeammin perillä! Paitsi jos autoa nostetaan hetki jos toinenkin ojasta ja loppunäytös käydään oikeudessa...

Toinen arvoitus:

Mikä mies näyttää samaan aikaan epäuskoiselta, epätoivoiselta, panikoivalta ja kauhistuneelta?
V: Mies joka on pysäyttänyt autonsa bussipysäkille vain huomatakseen että vasemmalta takaa on ulompi paripyörä päättänyt poistua auton välittömästä läheisyydestä. Seuraa hupaisa seuraleikki; etsi paripyörä.


Tämäkin tuli sitten nähtyä, saavutin auton nopeasti kun se oli ajamassa pysäkille. Omasta autostakin oli jäämässä matkustajia pois joten oli pakko jäädä taakse hetkeksi joten ehdin nähdä taka-akselin hämmästelyn. Tässäkin tarvittiin muuten kännykkää. Olisi kiva tietää missä rengas oli irronnut, mitä sitten oli tapahtunut ja mihin rengas on päätynyt.

Onneksi oma päivä meni hyvin tylsästi, ainoana riemuna reittiä hiukan helpommaksi tehnyt poikkeusjärjestely tietyön takia. Kerran näinkin.

Nyt levätään, huomenna taas aamua. Aamujen aamu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti