torstai 14. helmikuuta 2013

Linja-autonportsari

Morjesta!

Eilen olin aamusta ensin apupäivystäjänä eli käynnistelin autoja kentällä töihin tulevia kuskeja varten. Kiva näppärä ja selvä urakka, nopsasti hoitui. Loppupäivä sitten työmatkalinjaa muutama kierros, aika lyhyt päivä oli. Illalla vielä opettelemaan tänään ajossa ollut linja ja päivä oli pulkassa.

Tänään olikin vuorossa ihan kokonainen vuoro, 5:25 lähtö ja 15:05 auto luovutettiin torilla toiselle kuskille. Kiva ajaa kun kerran on aloitettu!

Muuten, tänään oli penkkarit! Piti oikein toimistolta kysellä että onko jotain ohjeita mutta eipä siihen oikein ihmeitä. Ajellaan mitä pystytään, poliisit ohjaavat jos tarvitsee, mennään varovaisesti koska perinteisesti kakarat sinkoilevat karkkien perässä pisin poikin ajokaistoja.

No olihan siellä porukkaa, voi perhana sentään:


Kivaa niillä tuntui olevan, nauttikoon nyt kun on heidän päivänsä.

Viimeinen siivu ennen vaihtoa poiki vielä ensimmäisen autosta poistoni. Paikallisen ammattikoulun pysäkiltä tuli kyytiin vajaa kymmenhenkinen retkue megafonin kanssa. Kerran varoitin asiasta kun alkoivat sen kanssa leikkimään autossa ja matka loppuikin sitten kolmen pysäkin päästä. Kaupungin ruutukaava-alueella oltiin joten ei heitteillejättöongelmia ja kunto oli muutenkin seurueella ok. Sieltä ne vielä jotain huutelivat jalkakäytävältä mutta se ei enää kuulu minulle.

Sellaista, huomenna hypätään iltavuoron puolelle, samaa teemaa jatketaan ensi viikolla. Uudessa jaksossa on ilahduttavan paljon tunteja, asuntolaina tykkää. Ja vaimo, taidan ostaa jotain pientä, hän on tässä jo pari vuotta kärsinyt köyhyyttä.

Palataan huomenna asiaan, se on kuulkaa perjantai tulossa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti