maanantai 5. marraskuuta 2012

Viidakon ääniä

Iltaa!

Vielä pikainen päivitys... Mitenkä tuota, jos lähtö on neljältä niin pitääkö nyt lähteäkin jo kolmelta?

Olin jo hyvää vauhtia nukkumassa mutta yläkerran naapurit päättivät taas huutaa suoraa huutoa kun "kello ei ole vielä kymmentä, ei edes yhdeksää" niin sehän on tietysti ihan ok. Tulpat korvissa yritin nukkua mutta eihän se onnistunut.

Pitää varmaan alkaa tekemään suunnitelmia, tämä asumistie taitaa olla nähty kun ammatiksi on tulossa kuskihommat. Pienenpieni mökki jostain tuhannen perseestä missä voin olla vaimoni kanssa aivan rauhassa...

Taitaa mennä aamuyöstä kahvia ja kofutabuja.

3 kommenttia:

 1. Kappas.... Tämäkin blogi on edelleen olemassa. Nykyään ei vain ole enää se blogspot systeemi.

  Mutta hei, elä käytä noin karkeaa nimitystä meistä maalla asujista. Me asumme mukavasti ja väljästi keskellä ei mitään. Kyllä suosittelen lämpimästi.

  Tosin meillä välillä hiljaisuuden rikkoo mää ääni mutta se on vain ruoka joka pihalta huutelee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, täällähän minä vieläkin melskaan. Domain on vaihtunut, jutut eivät...

   Maalla asujat ovat cool, ehkä jopa siististi cool. En tiedä onko mahdollista vielä pariin vuoteen että liityn kerhoon mutta tutkaillaan asiaa.

   Poista
 2. Vuokraappa ensin joku mummonmökki. Saat hitusen tuntumaa. Pääset nopsaan alkuun ja voit rauhassa miettiä millaisen haluat sitten isona ostaa. Ja jos meinaat lampaita hankkia ni voin kyllä neuvoa. Ne ovat sikäli kivoja että aina on tuoretta lihaa pöydässä :)

  Sitä kovasti ihmettelen että koko harjottelun aikana en ole nähnyt ketään muuta kurssilaista. Missä ihmeessä kaikki muut pyörii? Ei ainakaan tku-hki välillä?

  VastaaPoista