sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Raskaan mahan ennakoivan kävelyn kurssi

Sunnuntaita!

Viimeinkin tämä tylsä vapaaviikko on loppumassa ja koulun penkki odottaa taas heti aamusta. Koko viikko on tullut oltua enemmän tai vähemmän kipeänä, onneksi kurkkukipu on jo laantunut ja muuttunut "normaaliksi kutitukseksi" kurkussa. Yskittää mutta pystyn nielemään hyvin.

Ulkona on tänään melkoisen komea keli, ehkä kesä on tänäkin vuonna vaikka tähän mennessä on näyttänyt hieman heikolta. Saas nähdä, uskon kun näen.

Vaimolla alkaa tänään loma ja minulla käskytys. Onneksi pääsen kouluun turvaan. Tänään on myös jalkapallon EM-finaali, itseä ei kiinnosta mutta vaimo istuu töllön ääressä.

Koulussa on ensi viikolla maanantaina viimeinen päivä ajoneuvotekniikkaa mikä jäi pitämättä juhannuksen vuoksi perjantaina. Kolme päivää logistiikkaa ja perjantaina "kuljetusharjoitus" mikä on toistaiseksi ainakin vielä täysi mysteeri, pitää huomenna kysyä mistä on kyse.

Enää kaksi viikkoa ja ajoharjoitukset alkavat!!!


Luvassa on viikolla 29 ensin neljä päivää ajoharjoituksia ja perjantaina huolto. Näistä alkaa sitten puskemaan kuvaa ja ehkä videotakin jos saan koululta ja opiskelijoilta luvan. Lukujärjestyksessä on myös merkintä REAK mikä tarkoittaa raskaan kaluston ennakoivan ajon kurssia. Varmaan ensin teoria koska nämä kaksi päivää ovat ennen ensimmäistäkään ajotuntia.

Palataan asiaan huomenna, nyt on taas intoa vaikka kuinka!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti