lauantai 21. heinäkuuta 2012

Tis is hjuumor

Päivää!

Bussikuskeista kerrotaan aina monenlaista juttua, osa negatiivisia ja osa positiivisesti huumorimielellä tehtyjä. Kun en jaksa enkä viitsi täällä kitistä niin keskitytään noihin jälkimmäisiin juttuihin. Viikonlopun tyyliin videolla.

Aloitetaan monella tapaa legendaarisella videolla. Kappale on huikea, sen esittää Kummeli ja videossa on vielä tarinakin. Vaikka tämä tietysti onkin fiktiota niin kyllä sitä usein tulee ajateltua että on varmaan ollut esim 50-luvulla aikamoinen spektaakkeli jo ihan pelkkä matkustaminen. Tässä Kummelin humoristinen versio siitä:


Edelliseen kiinteästi liittyen, Nunnukamiesten linja-automatka. Huumorista voidaan olla montaa mieltä ja taidettiinpä näillä sketseillä muuta ihminen suututtaakin. Se jos mikä on hyvä merkki. Linja-autossa jalka katkeaa:


Pysäkkikäyttäytyminen ja varsinkin sieltä lähtö herättää tunteita, joskus kuumiakin. Niitä luotsaa seuraavassa videossa Sami Hedberg. Näytin videon kouluttajalle ja hänen mukaansa videossa saattaa olla vinha perä. Äärimmäisen tulenaran osion maahanmuuttajavitsailun vastuun siirrän suoraan esittäjälle.


Pitkänmatkan linjoilla saattaa tulla vastaan metelöintiä ja häiriköintiä, seuraavan videon paneelin jäsenet puivat tätä ongelmaa. Alussa esimerkkivideota huligaanien toiminnasta.


Linja-autokuskejahan koulutetaan toki myös muissakin maissa kuin Suomessa, jokaisessa maassa on omat liikenteelle tyypilliset omituisuutensa mutta Yhdysvalloissa kuvatun videon perusteella moni asia on kuitenkin samalla tavalla kuin täälläkin. Bob Newhart kertoo koulutuksessa tehdyistä harjoituksista. En tiedä vielä missä vaiheessa meillä nämä ovat edessä mutta odotan sitä päivää innolla.


Noin, viikonlopun komediapläjäys taitaa olla kasassa. Toivottavasti edes jossain kohtaa suu vääntyy hymyn suuntaan. Ensi viikolla minulla on "iltavuoro", ajo alkaa kahdelta ja loppuu tuolla joskus ysin paikkeilla. Blogien kirjoittaminen viivästyy siis myöhälle iltaan, älkää huolestuko. Kyllä tätä shaibaa täältä taas tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti