tiistai 24. heinäkuuta 2012

Tiiliskivi pyörien päällä

Moroo!

Iltapäivitykset jatkuvat. Tänään taas vuorossa "iltavuoro", ajot loppuivat tuossa noin puoli kymmeneltä. Tänään meillä oli hyvä sekoitus seutumatkailua ja keskikaupungilla suhailua. Kävimme Paraisten kautta Nauvossa ja kuten tunnettua niin tämähän matka suoritetaan lossilla:


Siinä se bussi on sulassa sovussa molemmilla puolilla jonossa olevien henkilöautojen välissä keskellä. Suoritimme myös lossilla ensimmäisen kuskinvaihdon, ensimmäinen kuski oli jäänyt ajotunneissa hieman jälkeen joten päästimme hänet ajamaan pidemmäksi aikaa. Itsellä oli eniten tunteja joten oma vuoro jäi tänään vain tunnin mittaikseksi.

Nauvossa oli suht hyvät tiet, pyöräretkellä olevia tuntui olevan aika runsaasti liikenteessä. Meille on heti opetettu se mitä normaali maalaisjärkikin sanoo eli reilusti väliä sivusuunnassa jotta paineaalto ei aiheuta temppuja.


Nopeusero on kuitenkin aika kova, autolla voi olla vauhtia esim 60 km/h ja pyörällä juuri ja juuri 20. Linja-auton malli on vielä sellainen että ilmaa puskeutuu keulan tiiliskivimäisen muodon vuoksi kovasti sivusuunnassa ja pyöräilijä voi heilahtaa kohtalokkain seurauksin. Melkeinpä väitän että meidän ryhmällämme tuo on hallussa eivätkä jalankulkijat ja pyörällä liikkuvat ole tarpeettomassa vaarassa.

Omalla ajovuorollani keskityin Pansion alueella niihin kurveihin ( se sisäkurvin takapyörä! ) ja pysäkkikäynteihin. Jotenkin alkaa jo sujua, lisää treeniä vaan niin kyllä se siitä. Tänään oli muuten hyvä jarrupäivä. Tällä tarkoitan sitä että jostain syystä se jarru löytyi paremmin kuin eilen. Sama auto ja takuulla samat jarrut. Tiedä sitten mitä yöllä on tapahtunut mutta tosiaan, meni paljon paremmin. Hyvä!

Ryhmämme jäsen J vietti tänään syntymäpäiviä jonka kunniaksi hän tarjosi meille päivällisen Kultaisessa Hirvessä. Hyvä ravintola, hyvää ruokaa. Kiitos jäsen J vielä tätäkin kautta. Koitetaan maksaa takaisin. Ruuassa.

Tänään oli vähään aikaan viimeinen ajopäivä, nyt palaamme takaisin teoriatuntien pariin. Huomenna meillä on etäpäivä mutta paksu vihko "kotitehtäviä" pitää huolen että ei tarvitse löysäillä. Päivitän huomenna tänne muutaman kysymyksen noin malliksi. Palataan huomenna asiaan!

1 kommentti:

  1. Eikös yleensä synttäreitä viettävälle tarjota eikä toisin päin... :D

    VastaaPoista