torstai 27. syyskuuta 2012

Suomen mittainen jono kolmosia

Moi!

Pieni kirjoitustauko on päättynyt ja taas mennään. Tiistaina meillä oli tilausajonäyttö ja äsken juuri pääsin kotiin pitkän matkan näytöstä. Hyvin meni molemmat ja tuloksena hyvä arvosana ja läpipääsy.

Tiistaina tosiaan oli näyttöpäivä, aiheena tilausajo. Sahasimme kuvitteellista reittiä, parista ensimmäinen ajoi menomatkan ja toinen paluumatkan. En nyt halua tässä kertoa mihin ajoimme, mitä kautta reitti kulki jne koska haluan että jatkossa kurssit joutuvat itse hankkimaan tiedot, reitit jne.

Hyvin meni kuten jo kirjoitinkin, osin tietysti syynä se että Mr EB ja minä valmistauduimme tehtävään hyvin, meillä oli oheismateriaalit kunnossa ja kaikki oli jo etukäteen selvää. Helppohan siinä oli ajella.

Tänään oli vuorossa pitkät matkat, en tästäkään kerro tarkemmin reittiä mutta samalla systeemillä mentiin kuin tilausajossakin. Pysäkkikäyntejä, reitin selvittäminen, kuulutukset. Siinähän niitä.

Huomenna on viimeinen koulupäivä. Aika mykistävä ajatus mutta näin se tosiaan on. Laskin aikani kuluksi kilometrit mitä on tullut kiekolle ajettua; 1251 km. Jonkin verran on tullut kilometrejä digipiirturiin ja olipa ajossa auto missä piirturia ei ollut lainkaan, uskon kokonaismäärän olevan siis jossain 1500 km paikkeilla. Varsin kiva rypistys.

Huomenna vuorossa kirjallinen ammattipätevyyskoe, kysymyksinä voi siis olla mitä tahansa koulun aikana opetettua. Nyt häivyn materiaalin kimppuun, käyn vielä kerran ajoaikamääräykset ja EA:n läpi, sitten se on siinä.

Huomenna koitan vähän summata fiiliksiä harjoitteluun siirtyessäni, palataan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti