maanantai 28. tammikuuta 2013

Aikainen kuski mummon nappaa.

Terve!

Työpäivä jo takana, 5:15 oli lähtö päätepysäkiltä mikä tarkoitti että kello herätti minut jo 3:50. Kaikki on vielä niin uutta että pitää varata aikaa touhuamiseen.

Onneksi olin varannut aikaa, aamulla täällä päin maailmaa satoi alijäähtynyttä vettä mikä tarttui bussin tuulilasiin melko tehokkaasti. Ulkona yön viettäneet autot olivat saaneet ilmeisesti laseihinsa varsinaista teräsjäätä koska sen verran skrapaajat tuntuivat painavan työvälineitään lasia vasten. Oli kiva katsella töihin lähteviä ihmisiä kun ajelin ohi, näinpä yhden itkupotkukohtauksenkin, neidillä olisi ilmeisesti ollut kiire eikä hento varsi oikein auttanut lasien raappimista.

Ensimmäistä päivää tänään tämä vuoro, oikein hyvin meni, ei mokia tai kommelluksia ja pysyin todella hyvin aikataulussakin. Huomenna on edessä taas pari uutta linjaa mitkä jo jotenkuten osaan mutta tämän kirjoituksen valmistuttua käyn kuitenkin ne tuosta äkkiseltään katsomassa vielä. Menevät meinaan molemmat tuosta vierestä ohi.

Sellaista, nyt on jo ensi viikollekin vuoroja, paljon uutta ja täysin vierasta joten kyllä tässä opetella saa. Varmaan ensimmäinen 2-3 kk menee puhtaalla paniikilla kun koko ajan tulee uutta asiaa.

Sellaista tällä kertaa, huomenna lisää jotain. Jostain.

2 kommenttia:

  1. Sähkölämmittys tuulilasissa puree hyvin terösjäähänkin. Siviiliautossa sulaa hetkessä ja bussissakin viidessä minuutissa lähtee jäät valumaan alaspäin. Eikä tarvi skrapata ulkona viimassa.

    VastaaPoista
  2. Joo tuo olisi varmaan loistava, näissä ei vain moista ylellisyyttä ole. Muuten kyllä aivan loistavia autoja.

    VastaaPoista