sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Mahtuu mahtuu!

Terve!

Hieman tuo yön parvekkeella hönöily ja ukkosen kuvaaminen painaa silmäluomia mutta eiköhän se tästä. Tullee ainakin illalla uni ja maanantaina on taas valmis kouluun. Ajotunnit tosiaan hetkeksi aikaa ohi ja vuorossa kolmisen viikkoa teoriaa. Kahvia tulee kulumaan paljon.

Niitä videoita, tänään vuorossa hieman erityisemmät ajosuoritukset teemalla "ajetaan kun on käsketty". Huonoa keliä, kapeita teitä ja vuorenrinteeseen tehtyjä "teitä".

Aloitetaan vertailulla henkilöauto / linja-auto kesärenkailla:


Massa auttaa tiettyyn rajaan asti. Rajan ylityttyä loppuu hyvä meininki. Seuraavana esitellään tilannetta "aikataulu sanoo että yli on mentävä". Tosimiestä ei tulva pidättele. Auto tosin saattaa olla jonkin sortin tarkastuksen tarpeessa:


Menihän se siitä, en tiedä miten järkevä temppu... Seuraavaksi hieman tiukempi sovitus auton ja tien välillä. Kyllä se siitä näyttää mahtuvan, pikkuriikkinen telibussi.


Ei aivan mahdottomasti ylimääräistä tilaa ja uusiksi ottaminenkin saattaisi olla haasteellista. Viimeisenä video teemalla "hitto kun Suomessa on huonot tiet, verotuloja vaan kerätään mutta tiestö rappeutuu". Kaikki on niin suhteellista:


Noin, taas on yksi viikko elämää takana ja uutta viikkoa käynnistellään. Kuten jo kirjoitinkin, teoriaa luvassa mikä voi aiheuttaa ainakin aluksi taas angstia ajopäivien jälkeen. Istuskellaan ja opiskellaan, otetaan rennosti ja hyvä siitä tulee. Huomiseen!

1 kommentti:

  1. eihän toi nyt niin tiukkapaikka ollut. on tullut ajettua paikkoihin, missä peilit on pitänyt kääntää "sisään", jotta mahtuu

    VastaaPoista