torstai 7. helmikuuta 2013

Vuohet keskiovesta kiitos

Moi!

Eilen oli iltavuoro mikä tosin loppui jo niin että olin kasin paikkeilla kotona, tänään oli aamuvuoro ja kello soi 03:50 joten blogi jäi eilen kirjoittamatta. Näin tällä kertaa.

Eilinen meni normaalisti, mikään ei syttynyt tuleen eikä muutenkaan ollut kamalasti raportoitavaa. Sama homma toistui onneksi tänään. Tässä päivässä jännää oli se että ajoin ensimmäistä kertaa Paattisten suuntaan meneviä linjoja. Turkuhan on kartalla hauskan mallinen kaupunki mikä tunkee piikkinä Paattisten suuntaan. Pitäähän sinne tietysti myös päästä julkisilla joten sinne myös ajetaan.

Hyvänä puolena liikutaan kaupunkiliikenteen puolella joten lipputuotteita on normaali vähäinen määrä, ei olla vielä seutuliikenteen piirissä. Helppo 2,50 €, hyvä antaa vaihtorahaa ja hinta on matkan mitasta riippumatta sama. Varsin mukavaa. Välimatkat ovat melko pitkiä ja eri linjoja on rutkasti, ajetaan vaikka minkä kautta ja aina on kyseessä eri linja. Pitää olla erityisen tarkkana, tänään meni kuitenkin kaikki hienosti eikä reittimokia sattunut.

Huomenna tuttua linjaparia taas minipäivä. Toivottavasti tulee viikonlopuksi töitä koska muuten tämän viikon tunneista ei kauheasti tanssia revitä. Tänään illalla hyvää ruokaa, lepoa ja huomisen odotusta.

Palataan huomenna asiaan!

PS. Ainiin, olihan eilisessä jotain! Vuoro alkoi tuossa kahden jälkeen, lähtö myöhästyi koska piti hakea varikolta pari penkkiä mitkä olivat olleet pesussa kun joku oli paskonut ja kussut niihin. Vielä en ainakaan ole huomannut internetistä että minkä lehden päätoimittajat olivat olleet liikenteessä.

PPS. Edelliseen liittyen, hyvä että en nauruun purskahtanut kun ensimmäinen matkustaja tuli ovista ja alkoi mäkättämään "eikös tämän pitänyt lähteä XX:XX". On se ihmisen onnellisuus kiinni pienistä asioista. Tälläkin naisella on taatusti vielä edessään elämänvaihe milloin antaisi mitä tahansa että päivän suurin ongelma olisi se että bussi oli 6 minuuttia myöhässä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti