maanantai 8. lokakuuta 2012

And now it's time for a singing cock!

Päivää!

Aikainen mato lentokentälle ajaa. Tai jotain.

Jeps, tänään oli toistaiseksi aikaisin vuoro, työaika alkoi jo mukavasti 03:25 ja herätyskello soi 02:15. Tätä vasten oli jo sunnuntaina valmistautunut heräämällä aamuviideltä jotta sain mentyä illalla aikaisin nukkumaan. Olinkin jo kiltisti peiton alla seiskan jälkeen joten sain suht normaalin mittaisen unen ennen kellon infernaalista mekastusta.

Turha nyt tietysti on väittää etteikö väsyttäisi mutta olen kuitenkin niin virkeä ollut että ajaminen on onnistunut hyvin. Toisaalta aamun reitti aiheutti sen tasoista pakokauhua ja paniikkia että pysyin todella hyvin hereillä jo siksikin. Ajoimme pikavuorona Saloon ja sieltä edelleen samalla poimuvauhdilla lentokentälle. Eipä ole tullut sinne aikaisemmin ajettua, koulun kanssa kävimme tutustumassa mutta aamuruuhkassa pimeässä ja vesisateessa ei pahemmin tuttuja maamerkkejä näkynyt. Tai noh, joo, se lentokenttä.

Voi hitto että oli vähän paljon liikennettä. Vettä satoi ja oli pimeää. Vieläkin vähän itkettää kun ajattelen. No ei, olihan se aikamoista mutta eiköhän huomenna kun tehdään Teletapit ja mennään uudestaan niin homma on paremmin hallussa. Reitti mitä kautta tulimme kentältä Kamppiin on vähän enemmän hakusessa. Jostain me tultiin ja sitten oltiin sillä tutulla reitillä. Pitänee tutustua vähän tarkemmin tähän huomenna.

Vähän pidempi tauko Kampissa, ehdimme jopa kahville. Rahtia ei ollut mainittavasti asti, 6 jotain isoa "muovista juuttisäkkiä", kevyitä joten mitä lie pikkuhousuja sisällä. IKEAn pysäkillä pienet vaihdot ja pakoputki keltaisena Saloa kohti.

Tämä pikavuoro on huomattavasti hankalampi juttu kuin tuo EB, erikoispikavuoron todennäköisesti jo osaisin hoitaa yksiksenikin satunnaisia rahastuslaitekämmellyksiä lukuun laskematta. Mutta tämä pikavuoro, jengiä tulee ja haluaa mihin sattuu. Menkää lähtöpisteestä perille asti pentele, pitää jatkuvasti olla laskemassa kilometrejä kun ei ole vielä tullut opittua niitä ulkoa. Neropattina unohdin välimatkalapunkin toimistolle joten lunttilapun tekeminen jää huomiselle.

Kun aikaisin menee töihin niin pääsee aikaisin poiskin. Ainakin tänään siis. En kiusallakaan mene paapimaan vaan valvon iltaan asti, huomenna on taas aikainen herätys joten pitää saada hyvissä ajoin unta.

Huomenna taas lentokentälle ja sieltä Kamppiin. Jos nyt jotain rohkenisin pyytää niin vesisade voisi puuttua. Aurinko taitaa olla mahdoton toteuttaa.

Palataan huomenna asiaan!

--- Edit 15:45---
Sovin äsken esimiehen kanssa että keskiviikkona tulee sitten ensimmäinen oma yksin ajettava vuoro eteen. Sen verran syysflunssa riivaa henkilöstöä että raihnaiset ja omituisetkin tarvitaan ruotuun. Erikoispikana Hälssinkiin ja takaisin iltaan sijoittuvassa vuorossa. Loistavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti