tiistai 2. lokakuuta 2012

Voit käydä sovittamassa housuja tuon palmun alla

Päivää!

Toinen harjoittelupäivä takana, ympäristö ja toimisto alkavat tulla tutummiksi. Varsin hyvin ollaan tultu tutuiksi muiden kuskien kanssa, onpa meitä jo huudeltu "menkää sivarit inttiin" -huudoillakin. Savolaiset, ovat ne vekkulia kansaa. =)

Joo, tänään vähän taas eri autoa testiin. Tällä kertaa alle vaihtui sähkökeppinen manuaali, varsin tutunoloinen laite jo koulustakin. Saimme myös alkolukkoon pillin ja suukappaleen, autot vaihtuvat pikkuhiljaa kaikki sitä käyttäviksi joten pitää olla kamat valmiina. Kävimme myös katsomassa autosta miten temppu tehdään ja auto saadaan käyntiin. Oli muuten pramean näköinen Scania, nestekidenäyttöjä oli pisin poikin kojelautaa ja toimintoja vaikka kuinka. Tästä lisää jahka tulee ensimmäisen kerran itselle ajoon.

Käytiin vaateliikkeessä mittauttamassa strategiset mitat, housut ja kauluspaita tulevat sitten aikanaan postissa. Muuten, vielä kun joskus tässä elämässä löytäisin vaateliikkeen missä ei ole 25 astetta lämmintä liiketilassa ja 30 pukukopissa. Mikä hitto siinä on että pitää olla kuin hiekkarannalla?

Tänään oli hieno päivä! ( ehkä olette jo huomanneet että tätä on ollut tässä viime aikoina liikkeellä... ). Huomenna vaihtuu taas ohjelma, aamusta liikenteeseen, ensin kouluttaja ajaa kirkonkylälle, minä otan auton alleni, käymme pääkallopaikalla ja sen jälkeen ajan takaisin Turkuun. Saas nähdä miten se rahastuskone taittuu, on sitä ainakin treenattu kovasti ja onhan minulla apu selän takana joten eiköhän se siitä. Nyt saa vielä olla osaamaton, aion käyttää tätä raa'asti hyväkseni ja kysellä kuin kaukoliikenteen tutkintojen vastaanottajat kasitiellä.

Näin, omatoiminen lääkityskuurini on ainakin vielä pitänyt flunssan suht hyvin aisoissa, jatketaan samaan malliin niin sairastan sitten viikonloppuna oikein olan takaa. Huomisesta tulee jännä päivä, kirjoitus tulee melko myöhään vasta noin 19 aikohin. Palataan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti