torstai 11. lokakuuta 2012

Väsääminen onpi ilomme!

Terve!

Täällä sitä taas runoillaan niitä näitä, keskiviikko meni niin pitkään että en jaksanut enää 23 jälkeen alkaa blogia väsäilemään ja tänään pääsin vasta hetki sitten kotio.

Keskiviikkona oli sitten tosiaan ensimmäinen oma vuoro, erikoispikana Helsinkiin ja samalla antaumuksella takaisin Turkuun. Kivaa oli, hyvin meni, ei ihmeempää kerrottavaa tuosta. Pääasiassa yhden matkan lippuja jos ei menopaluuvaihtoehtoa ajatella joten rahastaminenkin on helppoa. Hyvin meni mutta menköön.

Tänään oli vuorossa ensin erikoispikana Hki, sitten pikana Tku, vakiona Mynämäen ja Laitilan kautta Raumalle ja sieltä vakiona Laitilaan asti ja pikana Turkuun. Ihan hyvän mittainen työpäivä jo. Sain opastajalta ihan kivaa palautetta mitä nyt en lähde sen paremmin purkamaan mutta olen kyllä taas tyytyväinen.

Nuo välimatkat ovat kompastuskivi, pitää tehdä viikonlopun aikana oma versio asiasta, se porrastyyppinen taulukko on ideana aivan kiva mutta käytännössä se on liian hankala järkevällä nopeudella tapahtuvaan rahastamiseen. Olen nähnyt osalla porukasta pieniä itse tehtyjä "vihkoja" missä on pysäkille aina omistettu yksi välilehti, siitä löytyy suoraan välimatkat siltä pysäkiltä eteenpäin. Pitää vain muistaa ottaa välimatkataulukot kotiin viikonlopuksi että saan väsättyä. Koulussa tulostus ja työpaikalla laminointi, kyllä se siitä!

Nyt väsyttää jo vähän, huomenna taas erilainen päivä, pääsen Helsinkiin kokemaan valtiovierailun järjestelyt sekä futiskannattajien marssin aiheuttamat riemut. Tuskin maltan odottaa!

Palataan huomenna asiaan, tässä on nyt tällä kertaa kaikki mitä minusta irti saatte!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti