keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Tumpeloidin kosto

Terve!

Yksikseskös yskiskelet? No en vaan ajelin. Olihan siellä tietysti matkustajia mutta muuten olin itse hommasta vastuussa.

Aamulla tunki tunkemistaan porukkaa lentokentälle, vielä Salossakin pari kotoaan kaukaa olevaa miestä tuli kyytiin sillä tuloksella että taisi olla 15 hengen paikkeilla airbus-matkustajien määrä. Ei siinä mitään, hyvin se meni, kaikki pääsivät mihin pitikin ja laukutkin vaihtoivat bussia nopeasti sateesta huolimatta. Tai ehkä juuri siksi...

Kävin pesemässä ja tankkaamassa auton ja sain odotella vaihtoehdokasta tovin mutta viimein annettiin vanha sähkökeppinen laite alle. Noita on tosi kiva ajaa, vaihdoista ja liikkeellelähdöistä saa todella kivoja ja tasaisia, ei automatiikka vielä pärjää aivoille. Heti kun pääsi moottoritielle ja aloin kiihdyttämään ensimmäistä kertaa kovemmin huomasin että eipä ole auto kunnossa ei. Hemmetinmoinen ravistus ja tärinä aina kun oli veto päällä. Kehäykkösen pysäkki oli kohta ja sieltä näkökenttä sumeana kiihdyttäen takaisin motarille kun ei matkustajiakaan ollut.

IKEAn pysäkillä sain muutamat ihmiset kyytiin jonka jälkeen aloin puhelimella soittamaan ja selvittämään että mitä tehdään. Ilmeisesti auto oli ollut juuri tämän vian vuoksi huollossa, renkaat oli vaihdettu kun epäiltiin että vika on niissä. Ei tuo kyllä renkaista johtunut, tasaisella ravistus loppui mutta ylämäessä koko auto ravisti aika hyvin.

Tuli sitten sen auton ja rahastuslaitteen puhelimen kanssa touhuttua niin paljon että ajoin perkele liittymän ohi ja jäi siellä ollut pysäkki väliin. Mitäpä tuota pimittämään, tein sen, näin kävi, vituttaa ja hävettää. Sain kyllä palautteen "eipä ole ensimmäinen eikä varmasti viimeinen" mutta eipä tuo auta kovastikaan. Ainahan sitä haluaisi olla täydellinen. Olen kyllä tosi hyvin muuten onnistunut mutta nyt meni käteen, jatkossa ollaan taas tarkempia.

Huomenna erikoispikana Helsinkiin ja takaisin, saan taas nukkua vähän pidempään kuin alkuviikosta. Koitan olla tumpeloimatta.

Oli muuten Piikkiössä aivan huikea sateenkaari, niin taivaalla kuin takapyörien sumussa. Romanttista. Palataan huomenna asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti