perjantai 5. lokakuuta 2012

Sivari, toimittaja ja eläkeläinen istuivat bussissa

Iltaa!

Hyvää päivää pukkasi tänäänkin, ei varmaan tullut yllätyksenä kenellekään.

Erikoispikana Turusta Helsinkiin ja samalla tavalla pakoputki punaisena takaisin. Menomatkaan mahtui hieman touhua, meinasi jäädä nainen kyydistä kun ensin näytti merkin minkä tulkitsin "mene ohi vaan" -merkiksi ja kun olin 5 m ennen pysäkkiä niin huitominen alkoi. No pääsi hän kyytiin sangen kätevästi siitä kaistaltakin. Ei mennyt ihan taiteen sääntöjen mukaan mutta olisi selkeästi näyttänyt että haluaa kyydin niin johan olisi onni hymyillyt.

Toinen tapahtuma oli tyyliin "lippu Helsinkiin, niin siis menopaluulippu" ja kuten arvaatte niin Lounaan nopein sormi oli jo myynyt lipun ja kaivanut hetken nenääkin siinä vaiheessa kun asiakas sai sanan "menopaluulippu" sanottua. Normi lippuun "virhe" ja kassiin ja uutta menopaluulippua asiakkaalle. Voi mahoton kun mä olen hättänen. Anteeksi.

Tuli muuten vettä taas aivan kamalan kauhiasti. Ensin Turun päässä lähtiessä varsinaista myrskyä, todella kova sivuttainen puuskikas tuuli teki ajamisesta mielenkiintoista. Melko voimakkaita repäisyjä sivuttain, onneksi ennenkin olen huomannut että vaikka ratissa tuntuu että auto menee kuin villi hevonen niin akselien välisillä penkeillä istuvat matkustajat tahtovat nukahtaa paikalleen kun menee niin tasaisesti. Toivottavasti näin tälläkin kertaa.

Eipä ollut pikarahtia kumpaankaan suuntaan, matkustajia oli tosin minulle uuden ennätyksen verran. Takaisin tullessa jopa reilusti yli 30 joten olihan siinä hieman rahastettavaa. Kivoja erikoislippuja tullut nyt vastaan, esim tänään lehdistökortilla matkustava, ryhmälippu ja eilen oli kaveri liikkeellä siviilipalvelustodistuksen kanssa.

Paluu Turkuun meni jo omasta mielestäkin tosi hyvin, hyvin tarttunut tietoa jo viikossa. Tästä on hyvä parantaa tahtia. Nyt syömään, vaimo jo huuteli ruuan valmistuneen. Palataan maanantaina asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti