maanantai 15. lokakuuta 2012

Prätkähiiret Pasilasta

Iltaa!

Pahoittelut, vähän kierähtänyt aikaa viime kirjoituksesta. Yllätyin kun perjantaina alkoikin viikonloppu ja tänään oli vähän koneongelmia. Tietokone- siis.

Perjantai oli aika jännä päivä, Helsingissä oli käymässä "joku ulkomaalainen huippudirikka" ja liikenteessä oli sen takia pieniä katkoja. Myös kätevimpään mahdolliseen 16:30 aikaa ajoitettu Suomen futisfanien marssi aiheutti omia kuvioitaan.

Aamusta suoraan Saloon, sieltä piti ottaa läjäpäin rahtia mutta koska Kampissa meille oli laskettu aikaa vain pikaiseen kurviin niin tämä oli mahdotonta. Homman nimi oli nimittäin se että meidän piti mennä Mannerheimintielle parkkiin "johonkin" jotta olisimme pois Kampista kun kulkue alkaisi. EB ja pikavuoro ajaisivat "takakautta" mutta samalla heiltä jäisi Oopperatalo ja Meilahti kiertämättä joten meidän hommamme oli ottaa näiltä pysäkeiltä matkustajat ja rahdata heidät oikeisiin autoihinsa Munkkiniemeen.

Hyvin meni mutta menköön, luulimme yhdessä vaiheessa että nyt se kulkue tulee kun takaa ei tullut enää autoja ja näyteikkunoista heijastui siniset vilkkuvat valot. Lulla käyntiin ja valmistautumista kun takaa tulikin dirikan saattue. Muu katu oli siis aivan tyhjä mutta me olimme parkissa pysäkin perällä. Tuimailmeinen prätkäpoliisi tuli tuhatta ja sataa ja mölysi "ODOTA!!!" johon oli helppo yhtyä. Meidän ohitsemme pyyhälsi sitten koko dirikan saattue, ei tainnut ihan 50 riittää...

Tuli se viikonloppukin sitten vihdoinkin ja tänään onneksi maanantai. Maanantaihan on päivistä hienoin, hyvänä kakkosena tulee huominen eli tiistai. Tänään sama kaava kuin huomennakin, ensin pikana tku-hki-tku ja siihen perään pikana tku-rauma-tku. 06:20 - 19:15 päiviä, kovuutta harjoittelijalle!

Ensi viikolla alkaa sitten omat vuorot, kaikenlaista kivaa luvassa. Tämän viikon loppupuoli on vielä vähän pimennossa mutta eiköhän sitä jotain huomaa tekevänsä.

Nyt väsyttää, pitää lopetella. Huomenna lisää jutustelua. Sama bätkanava, sama bätaika. Palataan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti