lauantai 27. lokakuuta 2012

Kadunvaltaaja

Pimpelipom!

Tänään oli vuorossa EB sinne ja takaisin ja lisäbonuksena VR:n junakorvaus rautatieasemalta satamaan ja takaisin.

Ei paljoa kerrottavaa, kaasu pohjassa sinne ja takaisin, ei rahtia ja matkalipuissa vain yksi matka. Selvää pässinlihaa jo tuo touhu. Suht pitkä tauko Lepakkoluolassa ja sitten samalla poimunopeudella takaisin. Reilu tunnin nenänkaivelu ( ei löytynyt kultaa ) Turun toimistolla ja sitten rautatieasemalle. Ei kamalasti matkustajia satamaan mutta takaisin tullessa oli auto täynnä enemmän tai vähemmän kännisiä matkustajia.

Kiva kun sain tätä kautta vähän tuntumaa paikkurikuskin hommiin, jännää mutta ei kiitos. Toimii muuten tosi hyvin isolla autolla sivutieltä päätielle tultaessa ruuhkassa se että alkaa vaan tunkemaan sitä keulaa sinne jonon joukkoon, kyllä aina joltain rohkeus pettää ja annetaan tilaa. Näin on vallattu puoli katua eikä liikenne kulje lainkaan toiseen suuntaan. Periaatteella "jos minä en pääse niin ei mennä sitten kukaan" auttaa ja toiselta puoleltakin löytyy se sekunnin epäröivä. Ja sehän riittää.

Sellaista tänään, nyt vetäisen keittiössä tekeillä olevan munakkaan joka saa kunnian olla päivän ensimmäinen ruoka. Tähän asti on vedetty 3 x 150 kcal keksiä. Nukun huomenna ainakin kahdeksaan!

Palataan maanantaina asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti