maanantai 28. toukokuuta 2012

Nysse alkoi!

Päivää!

Viime yö meni ällistyttävän hyvin, yleensä tämän päivän kaltaisia tärkeitä tapahtumia ennen pystyn nukkumaan vain muutaman tunnin ja koko yö menee sängyssä pyörimiseksi. Nyt kuitenkin jostain syystä nukuin hyvin enkä ollut aamulla väsynyt.

Ajoin koululle ( taas kerran ) melko ajoissa, vihaan olla myöhässä tapaamisista ja sovituista ajoista. Vastassa siellä olivatkin jo aikaisemmin aloittaneet B-ryhmän jäsenet, he ovat tämän kuun alusta asti ajaneet itselleen C-korttia mikä meillä C-ryhmäläisillä valmiiksi jo onkin kukkarossa.

Saimme uudet kansiot, täynnä tarpeellista informaatiota ja myös Hello Kitty -reppuakin upeamman JAKK-repun! Pyyhkäisin liikutuksen kyyneleet silmäkulmastani ja keskityin opettajan tarinointiin. Koko päivä oli lähinnä aloitukseen liittyvien asioiden läpikäymistä, täytettiin lippua ja lappua, henkilötietolomakkeita ja HOPS-nivaskaa. Saimme myös poliisilaitokselle toimitettavaksi ajokorttilupahakemuksen, siihen liittyen meillä on huomenna aamusta lääkärintarkastus.

Tässä kohtaa olin enemmän kuin tyytyväinen että aloitin kuntoilun kuun alussa, väitän että tässä kuussa jo pelkästään kävelemäni yli 100 km ovat tehneet verenpaineelle hyvää. Puhumattakaan muusta urheilusta, pyöräilystä jne.

Niin, tämä päivä meni tosiaan tutustuessa ja aloitukseen liittyvissä asioissa, huomenna päästään itse asiaan. Olen hankkinut koulun kanssa samalla pihalla olevaan kuntosaliin kortin, kävinkin koulun jälkeen vääntämässä, kääntämässä, repimässä ja raastamassa vipuvarsia eri suuntiin tunnin ajan. Melko virkistävää, huomenna aamulla saatan olla eri mieltä.

Huomenna saagaa ensimmäisestä varsinaisesta koulupäivästä, huomisen aihe "d-teoriatunnit".

Seuraavan neljän viikon alustava lukujärjestys:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti