keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Poljen paikallani

Terve!

Vielä elossa vapun jäljiltä? Perjantaina tuli juhlistettua hyväksymisilmoitusta mutta sen jälkeen palasin taas normaaliin päiväjärjestykseen. Vappu tuli ja meni mutta eipä tuo kamalasti aiheuttanut toimenpiteitä. Ei ole lapsia joten aivan turhaa lähteä tivoliin tungokseen. Helpointa istuskella kotosalla ja antaa amatöörien juhlia ja rähistä aivan rauhassa.

Postihenkilö toi uuden hyväksymispostin, tällä kertaa työkkäriltä. Aamulla soiteltiin Varikolta, perjantaina pitää mennä lopettamaan kurssi ja ottamaan todistus vastaan. Ei voi olla kurssilla enää kun on jo hyväksytty koulutukseen ja siten "poistumassa" työttömien joukosta.  Ei siinä mitään, mennään ottamaan todistus käteen. Jännä nähdä minkälainen lappu sieltä annetaan.

Eilen vanha ystäväni kuntopyörä löysi tiensä taas kotiini ja tuohon selkäni taakse. Vuoden työttömyys ja siitä johtunut apatia ja passiivisuus on johtanut siihen että ennestäänkin jo turpeaan varteeni on ilmestynyt turkaisesti ylimääräistä. Eilen aloitin varovaisesti polkemisen, aletaan liikuttelemaan torsoa paremman tulevaisuuden toivossa.

Sellaista, tämän viikon oikea maanantai on tällä kertaa keskiviikko joten viikonloppu on taas lähellä. Noin 3.5 viikkoa jäljellä kurssin alkuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti