maanantai 1. lokakuuta 2012

Ajolähtö

Iltapäivää!

Tänään se sitten alkoi, aamukasista harjoittelupaikkaan silmä kirkkaana ja valitettavaa kyllä hieman nokka valuvana. Tuli se perhanan räkätauti sitten kuitenkin kiusaksi, pitää tänään syödä lääkekaapista löytyvät tropit jos sillä vaikka saisi vähän loppupäästä sitten kestoa pois.

Aika hermostunut tunnelma oli vielä aamulla, todella hyvissä ajoin oltiin kaverin kanssa harjoittelupaikan pihalla. Emme halunneet missään nimessä myöhästyä ensimmäisenä aamuna joten meni vähän aikaiseksi tuo herääminen jne. Aluksi saatiin vähän kansiota firman tavoista ja yleisistä asioista. Onpahan siellä kaikki tarvittava rahastuslaitteesta, Matkahuollon lipuista ja vaikka mistä. Varsinainen Sudenpennun Käsikirja Bussikuskeille.

Tehtiin vähän rahastuslaitteen kanssa harjoituksia, hakattiin koneesta ulos lippuja jos jonkinlaisia, kivasti tuli taas lisää korttejakin kukkarossa pidettäväksi kun saimme rahastuslaitteeseen oman sirukorttimme. Kortteja on jo kuin pesäpallossa merkkejä, pitää oikeasti koittaa keksiä näille jokin säilytyspaikka, kukkarossa ne muodostavat jo niin paksun pinon että se ei ole oikein käytännöllistä.

Ai niin, uusi kravatti:


Kyllä nyt kelpaa rattia pyöritellä. Siitä päästäänkin seuraavaan vaiheeseen, autot annettiin alle ja käytiin vähän kokeilemassa kolmea erilaista peliä. Yksi perinteisellä manuaalilaatikolla, kaksi automaattisesti vaihtavalla manuaalilaatikolla. Kahdellä jälkimmäisellä eroa vain se että toisessa on liikkeellelähtöä ja pysähtymistä varten kytkinpoljin, toisessa ei.

Oikein kivoja pelejä ajaa, aika erilaisia myös. Hiton kiva päästä testaamaan taas itselle uusia autoja, napit ja namiskat ovat aina kuitenkin vähän eri paikoissa. Kai se ajaminen siinä ihan ok meni, kaikki jäivät ainakin henkiin.

Huomenna jatketaan taas aamukasilta, vuorossa ainakin vaatetilausten tekoa ja lisää pyörimistä autojen kanssa siellä sun täällä. Nyt menen tekemään itselleni ison tuopin Finrexiniä, palataan asiaan!

4 kommenttia:

 1. Moro vaan, katohan jätkä pääs krakan kaa jo melkeen samaan kastiin Mr EB:n kaa. Aloin tässä kirjotteleen ku heräsin vaivasen tunnin liian aikasin täysin pirteenä, ettei vaan toi eka linjallelähtö itte ajaen vähä jänskättäis???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän tämä minusta tietysti heti mitään Mr EBtä tee, siihen vaadittaneen noin parin kuukauden altistus kravatille. Sitä odotellessa. Ai jänskättäisi, ei kai?!?! ;)

   Poista
 2. Mun pitäis huomenna keskiviikkona jo yksikseni ajaa oma sarja. Kyll jännittää, mut onneksi tiistaina reitti ja muut jutut käydään kokeneen kuskin kanssa läpi.
  Terv. T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, aika nopea tahti. Itsellä huomenna ensin puoli päivää kyytiläisenä, sitten loppupäivästä puikkoihin. Siitä eteenpäin tämä ja ensi viikko opastajan kanssa. Kiva kun kunnolla näytetään mitä tehdään!

   Poista