perjantai 26. lokakuuta 2012

Väärä kumi liukkaille

Iltaa!

Hitto mikä keli, nähty reissulla tänään ainakin 20 autoa kesärenkailla pientareilla, jalkakäytävillä, keskialueella ja hitto vaikka missä. Yksi kahdeksan rekan jono minkä kärjillä jumiin jäänyt rekka molemmilla kaistoilla, 3 jumissa ollutta bussia ja iloisena bonuksena kirjastoauto joka jäi kiinni kun edessä suti paikallaan henkilöauto kesärenkailla. Varsin viihdyttävä päivä!

Tänään taas tyhjänä Saloon, sieltä kasapäin rahtia ja pikavuorona Helsinkiin. Pikainen rahdin heittely Matkahuoltoon ja kello neljän Expressin vara-autona takaisin Turkuun. Selkeä juoni siis!

Paitsi että vähän sitten satoi lunta... Kuten jo varmaan arvaattekin niin ensimmäinen kerta isolla autolla liukkaalla. Joo joo, on sitä Niinisalossa käyty treenaamassa mutta ei se varsinaisesti ole sama asia. Ei siis ollenkaan. Eli pelko perseessä ja ranteet lukossa mentiin alkumatka, piti hakea vähän sitä että miten se menee ja miltä tuo keli tuntuu. Pysähtyminen, jarrutukset jne, kyllä te tiedätte. Hiton pitkät turvavälit ja alussa ensin tarpeettoman pitkät ennakoinnit valoihin ja jarrutykseen, haettiin vähän auton kykyjä ja kitkan määrää.

Ihan hyvin meni, pitää olla tyytyväinen. Kerran jouduin jo ihan Turun päässä Aninkaistenmäessä vetämään varmaan 20 m päin punaisia kun ei se siitä olisi enää liikkeelle lähtenyt. Toinen kerta oli kun kerroin tuosta kirjastoautosta, jätin tilaa väliin niin että olin mäen alla ja kun mäkeä lähti tulemaan alas katuri niin pitkiä vilkuttamalla sain sen pysähtymään ja tukkimaan kadun jotta sain kerättyä vauhtia niin että pääsin kirjastoauton ohi. Yhteispelillä nämä hommat sujuvat!

Aikamoinen tulikaste tuli näihin liukkaisiin, nyt vaan samalla yltiövarovaisella tavalla eteenpäin, täytyy pitää huolta että ei ala henkselit paukkumaan. Pidättäydyn siinä vain täällä blogissa, liikenteessä ajan sitten taas kuin dementoitunut mummo.

Sellaista, huomenna taas erikoispikana sinne ja takaisin ja bonuksena illalla VR:n junavuoron korvausta rautatieasemalta satamaan.

Vähän ollut hiljainen blogiviikko mutta yritän parantaa tapani. Huomenna palataan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti