perjantai 19. lokakuuta 2012

Lumiaura keulaan

Moroo!!!

Se on muuten perjantai! Hieno päivä ja hyvä päätös hyvälle viikolle. Minulla on ( näillä näkymin ) vapaa viikonloppu ja vielä maanantainakin saan olla kotosalla vaimon riesana joten mikäs tässä. Juuri tuotiin glögiä pöytään minkä joukkoon juurikin lorautan vähän vodkaa. Se on viikonloppu nyt!

Oletteko muuten huomanneet että blogissa tuo oikealla oleva laskuri on rikkonut maagisen 10 000 rajan? Aika kova homma, sivun rakenne on vielä sellainen että jos lukee vaikka kerralla elokuun kaikki kirjoitukset niin käyntejä kirjaantuu vain 1. Omat käyntini eivät nosta laskurin lukemaa lainkaan joten tässä vaiheessa lienee syytä esittää nöyrät kiitokset, ihmeesti täällä ovat ihmiset jaksaneet käydä vaikka jossain vaiheessa jutut ovat väistämättä toistaneet itseään kun ei oikein ole ollut uutta kerrottavaa. Kiitos siis teille kaikille! ( Ihan jo senkin takia että sivun alareunassa oleva mainos on tuottanut minulle jo valtavat mainosrahat. Melkein 70 € kaikenkaikkiaan!!! )

Eilen ja tänään olen ajellut erikoispikana Turun ja Helsingin väliä. Aika tiukka rypistys se on, tänään oli takaisin tullessa jo varsin kivasti porukkaa kun meni 20 reilusti rikki. Mukavampaa aina ajaa kun on porukkaa kyydissä. Rahastuslaitteen käyttö alkaa jo onnistua hyvin, tuossa EB:ssä toki touhu on niin helppoa että pitääkin.

Maanantai siis vapaa, pitää käydä koululla ja väsätä pysäkkivihko. Itsellä ei ole tulostinta niin pitää käyttää koulun vekotinta. Mukava muutenkin käydä vähän taas moikkaamassa opettajia ja muita.

Sellaista, tänään ei tullut tumpeloitua, mitä nyt aamulla oli nainen vähän pettynyt kun hän ei ehtinyt jatkoyhteyteensä. Aikataulun mukaan olisi pitänyt olla Helsingissä 12:35, olin Munkkiniemessä noin 12:22 mutta matkalla oli kummasti muitakin autoja joten käteenhän se meni ja olimme Kampissa vasta 12:43 paikkeilla. Hän kun oli jättänyt kivasti aikaa jatkoyhteyteen siirtymiseen, kokonaiset 10 minuuttia koska hänen seuraavan bussin lähtöaika oli 12:45. Kun matkalla kuulutin Oopperatalon pysäkin niin ei tapahtunut mitään mutta Eduskuntatalon kohdalla hän tuli ehdottamaan että jos hän jäisi siinä Oopperatalon kohdilla niin ehtisi paremmin. En lähtenyt sitten peruuttamaan enää, anteeksi vielä kerran.

Sellaista, vähän pidempi tuotos tällä kertaa. Kiinteä, mukava koostumus ja onneksi hajuton. Siksi te täällä varmaan käyttekin. Palataan maanantaina asiaan! ( Kun ei ole muuta kuin se vihon teko niin pidetään Nysse tulee! -blogin ensimmäinen askartelunurkka! )


2 kommenttia:

 1. T.G.I.F.

  Siellä 110-tiellä naapurifirman veljekset tulivat tänään vastaan lähes peräkkäin.
  Kummasti sitä kurssitovereita näkyy liikenteessä vaikka meitä on vaan tusina.

  Sain tänään mukavan viestin, huomenna illalla on eka tilausajokeikkani.
  Toivottavasti auto on täynnä näitä kuvan tyttöjä: http://aijaa.com/qnUVBh
  Mahdollisuudet ovat ainakin hyvät, ajon tilaajan nimestä päätellen.
  Huomista kuolaten odottaen, T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea hei tilauskeikkaan! Hieno juttu että hommat toimii ja juttu etenee. Meitä on kenties vähän mutta me katetaan pitkä pätkä teitä.

   Tsemppiä matkaan!

   Poista