tiistai 4. syyskuuta 2012

Ammattipihtaaja

Moi!

Tänään aloitettiin jo tuossa 6:30 ja kotio pääsin juuri ennen viittä, sangen mukava päivä. Vuorossa oli toinen erä taloudellisesta ajosta, ajatuksena tietysti parantaa viimekertaista tulosta. Omalta osalta tämä jopa onnistuikin.

20,9 -> 20,1 L/100 km

Eipä kauhean suuri parannus kun tuo alkutuloskin oli jo niin "hyvä". Pahimmillaan tuolla reitillä kulutus oli ensimmäisellä rundilla melkein 25. Hyvin tulokset paranivat, parhaat pääsivät reilusti alle 20 litran, taisi olla 19,1. Hyvä tulos!

Tänään oli ensimmäinen "harjoitusinssi", ajettiin ja ajattaja tarkkaili ajoa oikean lomakkeen kanssa kirjaten siihen virheitä ja tehden arvion siitä olisiko ajo mennyt läpi vai ei. Olihan siinä kieltämättä ylimääräistä jännitystä kun ajo alkoi mutta suht nopeasti pystyi rentoutumaan. Ajelin rauhallisesti ja tulos oli että olisihan se mennyt läpi. Vähän lisää itseluottamusta ajoon, nyt vain jatkossakin tarkkana niin kyllä se siitä sitten varsinaisessa tulikokeessakin.

Siinähän se meni tämä päiväkin, inssiin vaadittava 30 h ajoja on jo reilusti kasassa joten sekään ei enää ahdista. Huomenna päivä alkaa taas myöhään ja kestää paaaaljon pidempään. Vuorossa on liukkaan keli harjoittelu Niinisalossa. Sinne lähdemme kolmella autolla, mukana minulla on kamerakamat joten kuvaa ja ehkä videota pukkaa. Saa nähdä nyt sitten.

Nyt pitää alkaa tekemään Kampin harjoitustehtäviä verkossa, ilman kurssin suorittamista ei ole autolla asiaa terminaaliin. Palataan siis huomenna asiaan, kirjoitus voi tulla todella myöhään tai sitten menee jopa torstaille. Se on moro!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti