lauantai 8. syyskuuta 2012

Fani > raitiovaunu > muu liikenne

Moroo!

Eilinen meni omasta valinnasta niin pitkään että olin kotosalla vasta puolilta öin ja koska herätys oli ollut jo aamuviideltä niin ei tämä blogi ollut listalla ensimmäisenä...

Eilen oli kyllä mukava päivä! Vuorossa oli siis Helsinki-päivä, itselle ja muutamalle muullekin kurssilaiselle tärkeä tapahtuma koska ko. kaupunki tulee olemaan ainakin harjoittelussa mukana ajoreitillä. Kiva kaupunki mutta melkoisen vieras, vähän on tullut siellä pyörittyä mutta enemmän Pasilan suunnalla. Keskusta ja varsinkin satamat jne ovat vieraita.

Siellä sun täällä käytiin, aika mukavat ruuhkat olivat välillä edessä ja hauskana ylläribonuksena Suomen Potkupallisteilla oli illalla ottelu mihin kulki kannattajien kulkue keskellä tietä. Saattajana oli aikamoinen määrä poliiseja ja hevosia.

Kivahan tuolla on ajella, vähän vaikeuttaa kun ei tiedä totutusti paria-kolmea risteystä ennen mihin on menossa, tulevat kaistanvaihtoasiat aina vähän vasta siinä viimeisessä risteyksessä mikä sitten vilkkaassa liikenteessä aiheuttaa ongelmia. Rauhallisesti ja päättäväisesti vaan niin kyllähän se hyvin sujui. Vilkun käyttö pelastaa tilanteen, kivasti tulee tilaa. Meidän autokuntamme jäi vapaaehtoisesti vähän pidempään ajelemaan pisin poikin, toinen auto lähti jo paljon aikaisemmin. Kiva kun neljän ruuhka loppui niin alkoi teillä olemaan aivan eri malliin tilaa. Kuten jo sanoinkin, hieno päivä!

Ajoin noin tunnin Helsingin alueella ja sitten pidemmän pätkän siirtymätaipaleella Hki-Tku:


Vähän kaipaamaani pimeän kelin satasta taas, tulee kuitenkin ajettua tätä harjoittelussa ja sitten aikanaan todennäköisesti myös töissä.

Näin, tuo oli viimeinen kuljetusharjoitus, tästä eteenpäin alkavat kokeet. Niitä riittääkin, inssiajo ja kaikki ammattipätevyyteen liittyvät kokeet. Saa tsemppailla ahkerasti että kaikki menevät kerralla putkeen.

Palataan asiaan maanantaina, siitä tuleekin normaali tai vähän lyhyempi päivä. Tästä lisää seuraavassa kirjoituksessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti