maanantai 17. syyskuuta 2012

Ketunhäntiä ratin välissä

Päivää!

Tämä on blogin 100. viesti joten koitetaan tehdä siitä vähän pidempi. Tänään on myös sinänsä merkittävä päivä että koulua on jäljellä enää kaksi viikkoa, harjoittelu alkaa 1.10, maanantaina.

Viime perjantai oli pysäyttävä päivä, Mr EB ajoi ensin oman ajonsa jonka jälkeen yksi inssin reputtaneista astui puikkoihin. Toisen kaverin kanssa annoimme hänen ajaa ja jätimme oman ajomme kokonaan väliin jotta herra saisi mahdollisimman paljon ajoa lähestyvän uusintainssin vuoksi.

En haluaisi maalailla pirua seinille mutta aika huonolta näyttää, pimeän tullessa unohtuivat ne viimeisetkin jo opitut asiat eikä kyydissä ollut todellakaan enää kiva olla. Harmittaa hänen puolestaan, niin mielellään sen onnistumisen soisi jokaiselle mutta kun se ei ole omassa hallussani enkä sen eteen pysty mitään tekemään. Tulevat kaksi viikkoa näyttävät miten tässä asiassa käy...

Viikonloppu meni lähinnä "lomalla", en kirjoittanut blogia enkä tehnyt oikein muutakaan tähdellistä. Paitsi tietysti kävin kummipojan synttäreillä, dinosauruksia oli siellä sun täällä. Kova meno ja iloisia ilmeitä. Huikeita juhlia moiset.

Tänään oli vähän poikkeuksellinen päivä, yksi opettaja oli lomilla, toinen Salossa ja viimeinen ajeli reputtaneiden kanssa pisin poikin. Olimme jo aamuseiskalta kertaamassa Matkahuollossa rahdin käsittelyä ja kyselemässä hankalia asioita, huomenna alkavat nimittäin näytöt tuosta aiheesta. Pääsimme kuittaamaan ja tekemään rahdin yhteen autoon, eipä tuo mitään rakettitiedettä varsinaisesti ole joten lähdimme tuon jälkeen pois jaloista häiritsemästä.

Singahdimme koululle jossa työn alle otimme sen rahastuslaitteen taas. Pieni kertaus vanhoista asioista, kertaliput, menopaluut, vaihtoliput jne jne. Uutena asiana AirBus-liput ja niiden eri variaatiot vaihto- ja alennuslippuineen.

Uuttakin juttua tuli taas, otin yhteyttä työpaikkaohjaajaani ja kyselin vähän rahastuslaitteesta paria juttua mitkä olivat aiheuttaneet hämmästystä. Sen verran oli ketunhäntä kainalossa että halusin samalla tiedottaa että kyllä kovasti asiaa treenataan, "ota minut töihin".

Ketunhännästä puheenollen:


Kuva on viime viikolta, kurssilainen oli joutunut moottoritiellä ottamaan yhteen ketun kanssa sillä seurauksella että ketunhäntä jäi autoon kiinni ja repolainen varmaankin pääsi hengestään. Pahoitteluni jos nyt jollain meni aamiaismurot väärään kurkkuun.

Niiiiiin, tästä päivästä vielä. Aika hyvin tuntuu olevan hallussa tuo rahastuslaite jo, pitää opetella niitä R-koodeja ulkoa muutama, opimme tekemään lippuja missä samantyyppiset liput on luokiteltu samalle lipulle. Tyyliin "3 aikuista" tulostaa vain yhden lipun eikä vanhaan tyyliin kolmea erillistä lippua. Myös menopaluulippujen tekemiseen löytyi muutaman painalluksen vähentävä oikopolku. Kyllä se tästä.

Aika haikein mielin tässä jo alkaa olemaan siinä mielessä että alkaa tämä koulu olemaan aikasta vähissä. Paaaaljon on touhuttu porukalla ja opittu. On naurettu ja pidetty hauskaa ja nyt se alkaa olemaan loppusuoralla. Kirjoitan varsinaisen vetistelykirjoituksen myöhemmin mutta pidetään tätä sitten vaikka sellainen esileikkinä käyvänä silmäkulmien kostutteluna.

On kyllä ollut hiton hienoa, tätä aikaa voi muistella pitkän aikaa tyytyväisyydellä. Paitsi tietysti kurssin rutisija jolla ei ole mikään ollut hyvin kaiketi vielä kertaakaan. Ratitkin ovat aivan väärän kokoisia. Mahtaa olla rankkaa.

Näin, tämä sadas. viesti alkaa olla pulkassa, lohkoperunat ja makkarat valmistuvat kohta uunista. Pitää syödä että ajolihas ei surkastu. Huomenna siis ensimmäinen näyttö, kerron tästä sitten paremmin huomenna illalla. Palataan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti