tiistai 18. syyskuuta 2012

Paljaskätinen turkulainen

Moroo!

Tänään oli vuorossa ensimmäinen kaikkiaan seitsemästä näytöstä, Linja-auton rahtikuljetusten hallinta. 9:30 oli oma aikani Matkahuollossa mutta tuttuun tyyliin olin siellä jo vähän jälkeen ysin mikä olikin varsin hyvä juttu.

Näytön vastaanottajat olivatkin jo tietenkin valmiina ja sattumalta sain työn alle auton mihin oli ihan kivasti ~60 pakettia rahtia, 3 rullakkoa, 1 kärry ja erikseen jokin traktorin tms osa. Kieltämättä vähän tuli jotenkin puskan takaa koko touhu ja heti tullut kova kiirus. Rullakko auton luo ja pakettia autoon niin maan perusteellisesti. Piti huolehtia siitä että paketit ovat oikeassa asennossa jos se erikseen oli merkattu, rullakon pohjalle oleville painaville ja isoille paketeille piti jättää tilaa jne.

Työasennot, painavien pakettien nosto ja käsittely. Ei saa heitellä paketteja, pitää nostaa jaloilla ja mahdollisuuksien mukaan liuttaa paketti kärrystä autoon jä päinvastoin. Aika hektinen vartti ja hiki virtasi, hermostuttikin mikä ei varsinaisesti kovinkaan paljon auttanut.

Hyvin se meni kuitenkin, kuittauslaitteen käyttö meni tosi hyvin koska se oli juuri eilen palauteltu mieleen joten siinä ei ollut epäonnistumisen vaaraa.

Hanskat olisi pitänyt olla kädessä, siitä tuli vähän palautetta. Pitää muistaa jatkossa.

Näin, ensimmäinen näyttö takana ja kuusi edessä. Ensi viikolla tilausajo ja pitkän matkan liikenne. Näistä lisää silloin.

Jännitystä vähän lisäsi kun ei tiennyt oikein mitä tapahtuu ja minkä tyyppisiä tilaisuuksia nämä ovat. Varsin leppoisaa, tekee mitä pitää niin hyvin menee. Kiva tehdä kun on opetettu ja osaa.

Se siitä, huomenna lisää. Huomisen juoni selviää vasta illalla mutta te kuulette sen vasta huomenna. Palataan asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti