torstai 20. syyskuuta 2012

Ysitie oli ruotsiksi ruuhkainen

Moronääs!

Tänään ajeltiin vähän. Turku - Tampere - Huittinen - Tampere - Huittinen - Turku. Ei. Ei tullut kirjoitusvirhettä.

Ajeltiin vaihtamassa yksi auto Tampereelle, kun oltiin toisen auton kanssa tulossa takaisin ja oltiin Huittisissa vähän lihaa ostelemassa niin tuli opiskelijalta soittoa että pitäisi saada Tampereelta kyyti Turkuun. :D
Mikäs siinä, autossa on kääntyvät etupyörät ja tankkauskorttikin oli matkassa niin eikun usvaa putkeen ja kaveria auttamaan.

Vähän meni edestakaisin ajeluksi mutta mitäpä tuosta, ainakin saatiin ajaa. Jäsen J ajoi mittavan putken tänään, ihan oikein hänelle.

Huomenna erilainen päivä jälleen kerran. Aamusta vasta ysiltä koululle, aamupäiväksi ensin yhdistelmän kyytiin ja ehkä jopa pääsen koittamaan kuorma-autoa. Viimeksi koskenut kuorma-autoon 90-luvun alussa joten ei ole aivan muistissa enää. Lähinnä haluan testata sitä vaihdelaatikkoa, ajamiselta sen luulisi olevan suht sama kuin linja-auton koska mittaa on suurinpiirten saman verran, vähän vähemmän.

Sellaista, reissulta tuli kivasti tuliaisia mukaan kotiin tuotavaksi, vaimo on tyytyväinen ja makkaraa on ensi kuun loppuun asti...

Palataan huomenna asiaan, toiseksi viimeisen viikon lopetus käsillä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti