sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Haluan ostaa vokaalin

Moro!

Niin se sitten loppui, perjantaina oli viimeinen koulupäivä. Meillä oli ammattipätevyyteen kuuluva kirjallinen koe jonka perään ohjeistus maanantaina alkavalle työharjoittelulle.

Itse olin jo etukäteen arvioinut että tämä kirjallinen koe on se kaikkein vaikein asia, asioita on käyty koulutuksen aikana läpi vaikka mitä ja mistä tahansa voi tulla kysymyksiä. Pitää siis osata kaikki opetetut asiat, kuulostaa helpolta.

Olen pyrkinyt siihen että jokaisen pienen osa-alueen jälkeen pidetyssä kokeessa on ollut helppoa vastata kysymyksiin eli olen kuunnellut tunneilla, tehnyt tehtävät ja opetellut asiat. Aika hyvillä lähtökohdilla siis pääsin matkaan mutta hermostuttihan se. Vielä piti torstaina illalla käydä läpi EA ja ajoaikamääräykset, ihan vain varmuuden vuoksi.

Koe meni hienosti, 33 kysymystä joista piti saada 75 % oikein. Varaa jäi hyvin, aika paha koe siinä mielessä että jos olisi ollut pari aluetta mistä ei olisi "tiennyt mitään" niin uusintaan olisi päätynyt. Pitää olla taas tyytyväinen.

Perään vielä ohjeistus harjoitteluun. En nyt kerro harjoittelupaikan nimeä, alaa tuntevat tulevat sen melko nopeasti hoksaamaan koska vuorot mitä ajan ovat melko selkeä osoitus siitä. Jos siis tietää. Pidän kuitenkin firman pimennossa ja kirjoittelen omiani. Maanantaina kello 08:00 se laulu ja leikki alkaa....

Vähän on haikea olo mutta sen peittää mukavasti pienoinen jännitys tulevasta ajasta. Ollaan vähän varpaillaan...

Maanantaina palataan asiaan, sen verran tiedän ohjelmasta että rahastuslaitetta käydään läpi ainakin. Aloittamiseen liittyy varmaan aika tavalla kaikenlaista...

PS. Sain muuten uuden ABCD-ajokortin haettua poliisilaitokselta perjantaina. Vielä jää parannettavaa, jonkun sortin E pitää johonkin väliin ajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti