sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Service unavailable

Sunnuntaita!

Olen sivulla käydessäni ( nämä käynnit eivät näy laskurissa ) törmännyt ongelmaan jolloin sivu ei aukea ja saan virheilmoituksen Service unavailable. Pikaisen Googlauksen perusteella tämä johtuu siitä että etusivulla on liikaa tavaraa, liittyy jollain lailla kuormantasaukseen palveluntarjoajalla.

Testailen tämän sunnuntain eri teemoja, katsotaan jokin helpommin latautuva.

--- Edit ---
Googlella on tähän aiheeseen liittyen jotain rikki. Alkuperäinen ongelma on alkanut huhtikuussa, toivottavasti saavat pian kuntoon. Tässä keskustelua Googlen foorumeilla:
[Problem Roll-up] - Server 503 Errors

Jos teille siis tulee virhettä "503 - Service Unavailable" niin tällöin ainoa mitä voi tehdä on yrittää ladata sivua uudelleen. Helpoiten se käy Windows -koneissa painamalla F5 -funktionäppäintä näppäimistön yläreunasta.

Pahoittelut ongelmasta, toivottavasti Google korjaa asian pian.

3 kommenttia:

  1. Latailin Volvon kuvapankista tuon taustakuvan, eiköhän sitä täälläkin saa käyttää jos kerran on median käyttöön tarkoitettu. Etusivulla on nyt vain 3 viimeisintä postausta, katsotaan poistuuko ongelma sillä. Blogiarkiston rivitysongelma korjattu, gadget oli vain yhden palstan levyinen, korjattu kahden levyiseksi. Nyt rivin pituus on pidempi, ei katkeile niin ärsyttävästi. Jatkakaa.

    VastaaPoista
  2. Ei auta, heti kolmen postin asettamisen jälkeen alkoivat 503 virheet. Mennään siis yhdellä postauksella, tuolta oikealtahan te ne löydätte kivasti listasta päällekkäin.

    VastaaPoista
  3. Silti tuli virhettä vaikka oli vain yksi postaus etusivulla. Taustakuvalle on muuten käyttölupa haussa Volvolta, "yksityiskäyttö" on sallittu mutta haen lupaa silti koska en tiedä mitä ovat blogeista mieltä. Kuvan koko myös muokattu alle 100 kiloiseksi, kevyt bussi ja latautuu nopeasti. Tämän nopeammaksi tätä etusivua ei tahdo enää saada, otin ainoan mainosbannerinkin pois käytöstä. Byhyhyy, ei minusta tulekaan miljonääriä...

    VastaaPoista