torstai 23. elokuuta 2012

Mä en ainakaan kirjoita mitään!

Iltaa!

Sellainen päivä, suuria tunteita, jatkuvaa naputusta ja narinaa, raivokohtauksia ja naurukohtauksia. Kuulostaa koko päivän mittaiselta tutustumisreissuilta!

Kohteena oli Kiitokori Kausalassa lähellä Lahtea. Aamulla seiskalta liikkeelle tai ainakin niin oli tarkoitus. Pientä raivokohtausta ja kadonneen pissapojan säiliön hakua myöhemmin pääsimme vauhtiin. Haimme matkan varrelta Paimion, Salon ja Perniön ympäristöstä oppilaita matkaan, ensimmäisen tauon pidimme ykköstien varrella.

En turhaan käy tässä koko reissua läpi, jos et ollut mukana niin sehän on kovin valitettavaa. Jos taas olit mukana niin tiedät missä oltiin, mitä tehtiin ja miten kivaa oli.

Tehtaan tuotannosta otin kuvia mutta koska sovin tehtaan edustajan kanssa että niitä käytetään vain koulun sisäisessä opetuskäytössä niin jäätte nyt paitsi. Joudutte uskomaan sanaani siitä että siellä on työn alla esim. hienoja kirjastoautoja ja muutenkin tehtaan toiminnassa on tyyliä. Pienen kokonsa vuoksi tehtaassa on hyvä tunnelma ja autoja tehdään "perinteisellä käsityöllä". Oli kiva katsella eri vaiheissa olevia autoja, selvensi paljon miten auto rakentuu.

Nyt on vähän paukut loppu, käyn nuo kuvat tuosta äkkiseltään läpi että saan ne huomenna annettavaksi opettajalle koulussa ja sitten painun nukkumaan.

Huomiseen, luvassa taksiasioita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti