tiistai 28. elokuuta 2012

Älä yritä, tee!

Moroo!

Tänään tiistaina oli aiheena yritystoiminta.

Kävimme läpi ne normaalit mitä jokainen on varmaan käynyt kouluissa läpi jo useaan otteeseen. Yritysmuodot, vastuiden erot niissä jne. Tuet, alkutoimet ja vaikka mitä, kyllä te tiedätte.

Hieman tylsähkö päivä kun näitä on tosiaan käyty kerta toisensa jälkeen läpi siellä sun täällä ja oma toiminimikin aikanaan meikäläisellä oli. Kun se ammattipätevyyspäivä on niin siellä sitä sitten istuskellaan. Menihän se päivä runsaan sonnanjauhannan ja kahvin voimalla kuitenkin suht kivutta.

Herra Yliherra, Herra Kouhia, kävi myös piirtämässä Virallisella Punakynällään uutta informaatiota ilmoitustaululle lukujärjestykseemme. Tämä on viimeinen varsinainen teoriaviikko ja sen jälkeen koko touhu on enemmän tai vähemmän linja-autossa tapahtuvaa toimintaa. Taloudellisen ajon kurssia, liukkaan keli rataa jne jne.

Tänään pitäisi koululle tulla taas uudenlainen auto, tällä kertaa putki jossa akseliväli on hyvin lähellä kahdeksaa metriä. Taas saa miettiä risteyksissä eri tavalla ja tunkea sitä keulaa vielä härskimmin vastaantulijoiden kaistalle. Tuo alkaa jo olla sellainen härveli että Turusta alkaa löytymään jonkin verrankin risteyksiä mistä on aivan turha yrittää kääntyä. Se liikennemerkki kun usein on välttämättä pitänyt laittaa juuri sivupeilien korkeudelle tai sitten sisäkurvissa on merkki melkein ajorataa hipoen.

Tämän lisäksi tulossa on vielä lainaksi kolmaskin auto joten ensi viikon touhuja ajetaan tosiaan niillä kaikilla. Kaksi manuaalivaihteista autoa millä molemmilla voidaan lähteä inssiajoja tekemään, inssien aikakin on jo selvillä mutta te näette sen sitten.

Jahas, olisikohan tässä tarpeeksi tältä päivää, sormet ovat tanssineet pirunpolkkaa näppäimistöllä jo jonkun tovin. Huomenna alkaa kolmen päivän kielikylpy, luvassa englantia kovasti ja pohjaan saakka.

Palataan huomenna asiaan, iltapäiväteen jälkeen.

--- Edit ---

PS. Jälkikevennys: Ei se niin helppoa aina ole!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti