perjantai 31. elokuuta 2012

Kielimies

Moronääs!

Jumanskekka kekkeruusit, se on perjantai ja viimeinen teoriapäivä! Aiheena oli Englanti 3 joka sai siis kunnian päättää teoriapäivät, lähdimme saappaat jalassa ja muita latteuksia.

Kivaa oli, tänään päivä meni jo kieltämättä vähän hepuloinnin puolelle. Tänään tuli uusia sanoja jonkun verrankin, eipä noita ole kauheasti tullut tarvittua joten eivät ole olleet tiedossakaan.

Taco taco taco!!!

I am your driver Jokinorsu, want to see my log?

Siinä pari pätkää päivän antimista, ensimmäisessä viitataan tietysti tachograph -sanasta eli ajopiirturista on kyse. Jos rajalla joku tulee huutelemaan ylläolevan kaltaisesti niin kyseessä ei ole kutsu meksikolaisiin syöminkeihin ja kehoitus kaivaa ajopiirturikiekko tai -kortti. Jälkimmäisessä tietysti viitataan sanaan driver's log - ajopäiväkirja. Mitä oikein kuvittelitte?

Teimme kuulutuksia kuvitellulle linjalle, mukavaa vaihtelua ja pientä aivopähkinää jo melko tutusta asiasta. Tämä oli hyvä viikko mutta tottakai olen tyytyväinen että se meni ohi. Aina pitä mennä eteenpäin ja kyllähän nuo teoriat jo pikkuhiljaa alkoivat riittämään.

Ensi viikolla luvassa ensin pari päivää taloudellisesta ajosta, sinne ilmeisesti kuuluu pieni teoriapätkä vielä väliin. Keskiviikkona Niinisaloon liukastelemaan, tästä reissusta tulee kuvia ja videoita, sain jo luvan tähän. Torstaina normaali ajopäivä, perjantaina Helsinki-päivä. Käydään sotkemassa Hesan liikenne, tuskin maltan odottaa.

Muuten, muistatteko vielä sen katurin mistä hajosi vaihdelaatikko? Noh, auto ei ollut varsinaisen pidetty joten luokkatoverini palkitsivat minut tänään tuosta uljaasta teosta:


Mun lempparia, erittäin kuivaa valkoviiniä! Kiitos kaverit!

Sellaista, nyt se alkaa sitten viikonloppu. Tietokoneen ylänäytössä Erin laulaa juuri videolta miten hän ratsasti, kiehtova idea mikä laittaa tosin itsekin miettimään ko. tilannetta. Tänään ilmassa on ollut koko päivän pientä hepulointia, hyvin opettaja ja luokkakaverit tosin tämän kestivät.

Ei oikein meinaa katketa tämä kirjoitus, joskos se nyt: hauskaa viikonloppua kaikille, ensi viikolla ajetaan niin maan perusteellisesti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti