maanantai 13. elokuuta 2012

Mä rahastan sua!!!

Moroo!

Maanantai! Kerrassaan hieno päivä! Facebookin perusteella muutamalla kaverillani alkoi tänään työt ja lomia saa nauttia seuraavan kerran jo ensi kesänä. Mahtaa olla hieno tunne.

Tänään koulussa paikallis- ja seutuliikennettä, teoriaa kovasti ja saimme myös uuden raamatun eli Turun alueen kaupunkiliikenteen oppaan kuskeille. Paaaaljon kaikenlaista asiaa, uutta ja jo vanhastaan tuttua. Pitää iltalukemisiksi käydä opus tänään ajatuksella läpi. Huomenna vielä pukkaa aiheesta kokeetkin.

Päivän tärkein anti itselle oli se että pääsimme toisen kerran touhuamaan rahastuslaitteen kanssa. Katurikuskeille tärkeämpi peli on Buscomin reteä laite isolla näytöllä kun taas meille pidemmille reiteille suuntaaville kovempi juttu on Pusatecin PT-10. Aluksi varsin karun oloinen laite, vain pienen pieni näyttö eikä edes sitä nykyään pakollista sinistä LED:iäkään.

Kummasti alkoi tuokin laite jo aukenemaan, Pohjolan Liikenteen laite käyttää hintaperusteena kilometrejä ja esim. Vainion vastaava laite puolestaan pysäkkejä. Molemmissa on puolensa. Tässä noin niinkuin esimakuna huomista varten kännykällä kuvattu harjoitusvideo. Siinä näkyy menopaluulipun, vastalipun myynti aikuiselle kuin myös opiskelijalle. Eipä tätä kannata niin kovasti vielä tihrustaa, koitan huomenna saada jotain vähän järkevämmän näköistä esille.


Näin, huomenna tosiaan ehkä luvassa parempaa ja kattavampaa videota tuosta laitteesta. Katuri- ja seutuliikenteen tunnit jatkuvat, vuorossa päivä 2/2. Palataan asiaan!

2 kommenttia:

  1. Täysin turha laite! Ilman trendikästä sinistä lediä sillä ei ole mitään jakoa. Mahtoi ennenvanhaan rahastajalla olla ankeat olot räplätessä pahvitikettejä suoltavaa Almexia :-(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Vaadimme seuraavaan versioon sinisen ledin! Mielellään kiinteästi asennettu niin että se heijastuu tuulilasiin tavattoman kirkkaasti.

      Poista