torstai 30. elokuuta 2012

Can I give you a ride?

Terve!

Tänään vuorossa Englanti 2, sekalaista höpötystä ja harjoituksia tervehtimisestä, titteleistä, matkalipuista ja yleisestä sanastosta tulevaan ammattiin liittyen.

Nämä tunnit kyllä omalta osalta ovat täysin opettajan harteilla. Ei oikein tule pahemmin uutta asiaa niin oma 1,5-mielinen paskanjauhanta on ainoa keino jaksaa touhun läpi. Hyvin on vielä mennyt eikä enää ole jäljelläkään kuin yksi päivä. Näistä päivistä olisi toisen kouluttajan kanssa voinut tulla hyvin hyvin raskaita.

Jooh, teoriapäivät alkavat olemaan aika vähissä, tämä on oikeastaan viimeinen teoriaviikko! Ensi viikolla taloudellista ajoa, keskiviikkona pääsemme liukkaille ja loppuviikko meneekin varmaan sen kokemuksen siivittämänä.

Äsken kun tulin koulusta niin yritin auttaa parkkihallissa miestä käynnistämään autoaan mäkistartilla. Ensimmäisellä kerralla kun sain auton työnnettyä vauhtiin niin hän käänsi avaimesta ja toisella kerralla painoi jarrua. Yllättävää kyllä kumpikaan ei johtanut auton käynnistämiseen vaan minun lauseeseeni "eiköhän se ole sellanen juttu että nyt kannattaa ihan suosiolla jättää tuo ajaminen sen osaaville". Sinne se jäi seisomaan autonsa viereen. Ei voi lusikalla vaatia kun on pipetillä jaettu.

Nyt ei oikein irtoa juttua tämän kummemmin, pitää varmaan tehdä nuo tänään saadut kotitehtävät. Eiköhän se siitä. Vaimokin huuteli jo että ruoka on valmista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti