maanantai 6. elokuuta 2012

No lihavointi tuntuu ainakin onnistuvan...

Moi!

Maanantai, mikä ihana päivä! Ei kai vaan sinulla loppunut tänään kesälomat? Eikö olekin hienoa tulla takaisin töihin, huomata että kaikki työt mitä muiden kesällä piti tehdä odottavat edelleen omassa pinossasi eikä niiden eteen ole tehty mitään."Hyvä kun tulit takaisin, täällä on täysi kaaos" pomon lausumana kaikuu edelleen korvissasi ja juuri parantumassa ollut mahahaavakin alkoi oireilemaan heti ensimmäisen kahvipannullisen jälkeen puoli yhdeksältä aamulla. Tervetuloa takaisin työelämään, aina voit lohduttautua sillä että seuraavaan kesälomaan ei ole enää vuottakaan!

Tänään oli taas uusi teema, ATK-koulutus alkoi päivällä 1/3. Tänään oli opiskelun alla Microsoftin rakas Word.


Eipä tässä yhdessä päivässä niin kovin kamalasti päästy softaa sorkkimaan, pientä pintaraapaisua. Kirjoittelua, lihavointi, alleviivaus, sisennykset, kuvien lisäämiset jne, helppoa kauraa. Porukalla mentiin, vähemmän osaavia autettiin kuten kuuluukin, eivätköhän kaikki ihan kartalla ole. Ei ole vielä aivan varmaa että onko tästä koe, näkee sitten.

Bussikuskin fashion-osuudessa tänään tarinaa uudesta solmiosta! Saimma siis uudet upeat JAKK-solmiot saatesanoilla "kun nyt nämä on sitten jaettu niin siitä lähdetään että ajotunneilla tämä on aina kaulussa tai vaimosta tulee hyvin pian oikeutettu leskeneläkkeeseen." Okei, ehkä sanamuoto oli hieman keveyempi mutta tätä sillä tarkoitettiin. Kyllä minä tiedän.

Huomenna ATK-koulutus jatkuu Excel-päivällä, taulukoita ja silleen. Uskallan väittää että huomenna saamme piirakkaa, ainakin ruudulla. Siis Excelissä, muusta en tiedä enkä kommentoi. 

No juu, sellainen päivä. Ihan hauskaa puuhastelua vaikka ei sinänsä mitään uutta tullutkaan. Kyllä näissä Word / Excel / PowerPoint yms päivissä yleensä aina jotain pientä tulee minkä oli jo unohtanut tai ei ole edes tiedossa. Kyllä nämä siinä mielessä aina paikkansa ansaitsevat. Ei sitä koskaan tiedä milloin pitää tehdä silmäkulmat kostuttava ja rekrytoijat pehmentävä hakemus.

Huomiseen, nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti