maanantai 20. elokuuta 2012

Valkoinen kulmabussiin

Hyvää yötä!

Näin loppui tämä ajopäivä, iltavuoro on ahkeroitu. Huominen ja keskiviikko onkin sitten aamuvuoroa, kello soi 5:30. Huomenta huomenta hoo!

Hyvin meni tänään ajot taas koko porukalta, edistystä on tapahtunut kovasti. Pysäkkikäyntejä teimme taas jokainen, nekin alkavat sujumaan. Melko paskamaisia pysäkkejä Turun alueella tuntuu olevan. Mikä hitto siinä on että se pysäkki pitää aina laittaa juuri risteyksen jälkeen jotta siihen vilkuttaminen pitää tehdä mahdollisimaman myöhään ja hankalasti?

Tänään oli ensimmäinen kulmaperuutusharjoitus. Ensimmäinen meni aivan käteen, toinen jo paremmin ja sen jälkeen tulikin ne tarvittavat ahaa-elämykset ja homma alkoi sujumaan. Tähän lisää treeniä, pitää mennä hyvin aina, joka kerran ja ikuisesti. Jos ei mene niin se on noin 83 euron epäonnistuminen.

Rahtarit muistivat minua tänään uuden jäsenen paketilla, taas uusi kortti kukkaroon. Tarroja, kynää ja komia kangasmerkkikin. Myös Jalasjärveltä oli postia, uusi tietokoneen A-ajokorttitodistukseni saapui luokseni. Melko hyvä päivä!

Näin, vähän myöhään meni tämä kirjoitus, otin päivästä myös kuvia mutta niitä en ala enää tänään käsittelemään enkä tänne laittamaan. Näette sitten huomenna.

Nyt paapimaan, huomenna on aikainen herätys. Luvassa uusi ja upea ajopäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti