maanantai 23. heinäkuuta 2012

13 m slalomkeppi

Hyvää yötä!

Ensimmäinen iltavuoro takana ja samoin myös ajopäivä 6. Tänään taas vuorostaan käytössä tuo metrin pidempi, 13 metrinen ja automaattivaihteinen paikallisliikenteen bussi.

Huomattavasti paremmin taas hanskassa tämäkin auto, käännöksiin tulo alkaa sujumaan ja keula alkaa olla useimmiten tarpeeksi pitkällä. Käytiinpä jopa testaamassa hankalaa päätepysäkkiäkin:


Siinä. Jos olisin kokeneempi niin tuohan olisi helppo kohta mutta koska olen tässä hommassa vasta täysi aloittelija niin tässä oli vähän haastetta. Suojatien jälkeen oli pysäköitynä linjalla oleva linja-auto. Oikeaa reunaa hipoen, keula niin pitkälle kuin menee niin kyllä se kääntyi oikea peili aivan vasemmalla näkyviä puita hipoen. Tähän olin enemmän kuin tyytyväinen.

Muuten ihan normaalia kaupunkipyöritystä, ainoa jännittävä tapaus oli Tuomiokirkkosillalla takaa lähestyneet ambulanssit. Huomasin taustapeilistä että takana olevat autot siirtyivät taakseni pois vasemmalta kaistalta. Edessä valoissa taas oli vasemmalla kaistalla auto joten pysäytin auton noin 50 m ennen valoja jotta ambulanssit pääsivät mukavasti pujotellen etenemään pysähtymättä. Kiire tuntui heillä olevan ja TYKS:in suuntaan kääntyivät. Toivottavasti kaikki on ok.

Tämä oli taas varsin hyvä ajopäivä, viikonloppu oli ainakin itselle tehnyt taas hyvää ja ajo sujui paremmin kuin viimeksi. Omia heikkoja puolia mitä itse olen huomannut: Ajonopeus heittelee, auto vaatii aivan erilailla kaasua tasaisella kuin henkilöauto ja nopeus putoaa kuin huomaamatta. Varsinkin automaatilla. Kurvit, risteykset alkavat jo suht hyvin menemään mutta esim Hirvensalon ja Kakskerran kapeilla teillä takarengas tahtoo karkailla sivusuunnassa.

Alkaa olla puolet kasassa tunneista jotka vaaditaan että saa inssiajon varattua. Vielä on pitkä matka edessä ja paljon harjoiteltavaa. Huomenna minun osaltani aletaan kuulemma keskittymään entistä enemmän pysäkillä käyntiin ja sieltä lähtöön. Onpahan taas jotain odotettavaa.

Olenko muuten kertonut että tämä on hienoin koulu ikinä? On se! Ei tässä muuta, palataan huomenna taas asiaan, postaus tulee jokseenkin samaan aikaan kuin tänäänkin. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti