maanantai 9. heinäkuuta 2012

Olen kerta aikuinen

Terveempi!

Maanantai on luonamme taas, heti aamusta taas yhtä hymyä. Laitoin jopa herätyskellon soimaan 10 min aikaisemmin että saisin aamusta enemmän irti. Olipa hienoa!

Tänään tuli paljon tärkeää asiaa, ensimmäisenä pääsimme räpläämään tätä laitetta:

Kyseessähän on siis tietysti yksi malli autossa käytössä olevasta rahastuslaitteesta. Kuten jo tuosta kuvasta voi päätellä niin peruskäyttö ei ole kovinkaan vaikeaa, normiliput löytyvät ilman sen ihmeempää omien nappiensa takaa.

Laitteesta löytyy toimintoja vaikka kuinka, seutuliikenteensä on aivan oma juttunsa eri alueidensa kanssa. Matkan hinta muuttuu pituuden mukaan, pitää tietää missä ollaan ja mihin matkustaja on menossa. Harjoittelimme arvokorttien lataamista, normaalia lipunmyyntiä ja mm. usean ihmisen seurueen lippujen myyntiä. Oma logiikkansa tässäkin. Autoissa on käytössä useaa erilaista laitetta joten viimekädessä opettelu jää työsuhteen aloituksen ja siihen liittyvän opastuksen harteille. Perusteet nyt kuitenkin ovat hallussa.

Puhuimme myös kaukoliikenteestä ja Matkahuollosta tai ainakin saimme valtaisan pinon monisteita ja tehtäväksi käydä tänään illalla tutustumassa Matkahuollon ja Linja-autoliiton sivuihin.

Jottei menisi aivan tolkuttoman pitkäksi niin taidankin tehdä juuri niin. Palataan asiaan huomenna!

--- Edit ---

Aloittelin tuossa treenaamisen inssin kirjallista varten. Siellä vaaditaan 70 % oikein, tässä tämän illan treeni. Ensimmäiset 500 kysymystä vastattu:


Tuo "Liikennemerkkiryhmät" on hieman turhauttava kysymyssarja, mitä ihmeen hyötyä minulle on siitä mihin kategoriaan jokin liikennemerkki kuuluu kun kerran selkeästi tiedän liikennemerkkien tarkoitukset ja mitä niillä kielletään jne. Kuvaharjoituksia ei ole valikoimassa joten niissä on vain tuo 0/0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti