tiistai 31. heinäkuuta 2012

Tilauskuski osaa odottaa

Hei taas!

Tänään toinen päivä tilausajoista, työn alla yleistä asenteesta, työtehtävistä ja vaikka mistä. Muutamia esillä olleita kalvoja:
Kuvista sen verran että niiden laatu on tarkoituksella huono. Tällä varmistan että omaan käyttöönsä kalvoja haluava joutuu ainakin kirjoittamaan tekstin ja hommaamaan kuvat jostain, näin JAKK:in kouluttajien työ pysyy paremmin arvossaan. Kuvista saa selvää tekstin ja kuvien osalta mutta niitä ei voi suoraan käyttää edelleen koulutuskäytössä. Olen tässä asiassa myös vähän laiska enkä suoraan sanottuna viitsi kirjoittaa näitä asioita tähän alle.

Teimme myös erittäin mielenkiintoisen ja itseäni motivoivan harjoituksen. Kyseessä oli kahden vuorokauden tilausajomatkan ajo-osuuksien, taukojen, ruokailujen ja aikataulujen laskeminen. Tässä piti ottaa huomioon ajoaikamääräykset, työaikamääräykset, matkustajien mukavuus ja jaksaminen, liput yms vaadittavat asiat eri sisällepääsyihin jne jne.

Pidin harjoituksesta kovasti, varsin mielenkiintoista ja mukavaa pähkäillä ja laskeskella kaikkia vaadittavia aikoja ja muita asioita. Helpotti paljon kalvojen asioiden sisäistämisessä. Tulee vahvasti mieleen kun aikoja sitten olin vielä partiotoiminnassa mukana ja vastasin leirin huoltotoiminnasta. Kovasti töitä että kaikilla on mukavaa. Taustalla tapahtuu paljon asioita mitä asiakkaat eivät näe mutta mitkä ovat tae sille että homma sujuu kuin itsestään.

Huomenna jatkuu kolmatta ja viimeistä päivää tilausajoista, luvassa myös koe tästä aiheesta. Ainiin, kysyin kuin kysyinkin kaukoliikenteen kokeen arvosanan kun niitä tänään kauputeltiin ja kolmonenhan sieltä tuli. Hyvä mää!

Jees, ei tässä kummempia taas. Yksi hieno päivä taas takana ja tällä viikolla tätä herkkua on vielä runsaasti jäljellä. Taidan olla onnekas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti