keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kuusi promillea!

Moroo!

Tänään oli hieman erilainen päivä, ensimmäinen tutkimusmatka on tosiasia! Kävimme pyhiinvaellusmatkalla Matkahuollossa, monisteista rahdin kuittaus oli jo "tuttua" mutta tottahan se itse nähtynä selventää kummasti. Suurin piirtein alkaa olemaan se hallussa.

Linja-autoasema on muuten aika hienossa kunnossa nykyään. En ole remontin jälkeen siellä käynyt ( mitäs siitä on aikaa, 10 vuotta? ) ja siisti ja valoisa sisus yllätti. Löytyy jopa apteekki ja kahvilassakin oli tarjolla vaikka mitä.

Tänään oli myös vuorossa kaukoliikenteen koe, tämä on itselle tähän mennessä mieluisin aihe ja se näkyi myös lukemisen määrässä ja sitä kautta myös kokeen aikaisena fiiliksenä. Kiva vastailla kun tiesi hyvin mistä oli kyse. Läpi tulee menemään aivan kirkkaasti, hyvä mää!

Huomenna alkaa raskaan kaluston ennakoivan ajon kurssi, tämä päivä kuuluu niihin viiden vuoden aikana suoritettaviin ammattipätevyyspäiviin joten luokka lienee huomenna melko täynnä. Torstai ja perjantai tätä lystiä ja viikonloppua viettämään ja stressaamaan ensi maanantaina alkavia ajotunteja. No ei kai, mitäs niitä murehtimaan, menee miten menee. Rauhallisesti ja maltilla niin hyvä tulee.

Inssin kirjallista varten pidin pienen oman treenin taas sitä varten tarjotulla sivustolla:


Alkaa pikkuhiljaa sujumaan, tulee niin paljon samoja kysymyksiä että niin pitääkin. Pari virhettä menee väsymyksen ja kyllästymisen piikkiin. Virheestä tuli sisuunnuttua taas hetkeksi niin että tarkkuus parani. Tätä se nyt on joka päivä inssiin asti. Hähää, enpäs kerro koska se on, näette sitten.

Joo, nyt pidän koulusta "vapaaillan", touhuan aivan muuta. Loppukevennykseksi kaverin kuvaama video fillarilenkistään. Tältä se näyttää kun oikein tosissaan poljetaan. Ei, kuvaa ei ole nopeutettu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti